Dette leketøyet skal alle menn ha akkurat nå!

Dette er vårt bestselgende leketøy for menn med suging og vibrasjoner. Det er ikke rart menn elsker denne sugemaskinen!

Sugemaskinen Sam Neo har blitt en storfavoritt i nattbordskuffen hos norske menn siden den kom på markedet. Favoritten blir kjapt utsolgt hver gang vi får påfyll - og det er ikke uten grunn. Den gir deg en opplevelse av en ekte sugejobb, forsikrer ekspert. 

– Menn elsker denne sugemaskinen! 

Det forteller produktekspert Sofia i Kondomeriet. Ifølge henne er Sam Neo fra Svakom nemlig et must-have for alle menn 

leketøyet som alle menn skal ha akkurat nå – og leketøyet som alle menn burde unne seg!  

– Det er nemlig ikke mange leketøy som kan sammenligne seg med en ekte sugejobb, men denne gjør virkelig jobben, forsikrer eksperten.  

Artikkel-sam-neo-.jpg

Shop-sam-neo-her.png

Vibrasjoner, sugeeffekt og orgasmegaranti

En av hovedårsakene til at Sam Neo masturbator er blitt en bestselger hos gutta er den unike måten den stimulerer på, forteller eksperten. 

– Dette er faktisk ett av få sexleketøy som kombinerer både suging og vibrasjoner samtidig, sier hun og fortsetter:  

– Og denne kombinasjonen garanterer nærmest orgasme!  

Eksperten påpeker også at det populære sexleketøyet også har orgasmegaranti.

– Det betyr at du kan levere det tilbake om du ikke har fått orgasme innen 30 dager, så man taper virkelig ingenting på å tørre å prøve denne bestselgende sugemaskinen, sier hun.  

Bruk den alene eller sammen!

Masturbatoren gir deg mange ulike måter å eksperimentere på og egner seg like godt alene som med partner, takket være alle de geniale funksjonene den er laget med, forklarer produkteksperten.  

– Sam Neo kan for eksempel kontrolleres via app på mobil slik at partner kan ta over styringen, selv fra lang avstand, og den kommer med fem deilige intensitetsmoduser. 

– I tillegg til dette har leketøyet en interaktiv funksjon som gjør at masturbatoren kan styres etter bevegelse på skjerm.  

Om du er i et avstandsforhold, eller rett og slett ønsker å piffe opp den gode håndjobben, er dette sexleketøyet midt i blinken for deg, forsikrer eksperten. 

Artikkel-sam-neo-sugemaskin-bilde2.png

Brukervennlig og diskré

Eksperten tenker også at en av grunnene til at så mange menn elsker denne sugemaskinen, skyldes leketøyets brukervennlige og stilrene design. 

– Leketøyet faller i smak hos menn på grunn av hvor enkelt det er å bruke, og hvor lett det er å rengjøre etter bruk. 

– Samtidig har sugemaskinen et svært diskré utseende med sin sorte beholder, delikate hvite sleeve og pirrende tekstur på innsiden, sier hun.  

Handle helt anonymt

Og det er ikke bare produktet som er diskré. Det gjelder også selve handleopplevelsen hos Kondomeriet.

– Pakkene som sendes ut fra vårt lager har ingen sjenerende logoer, og Kondomeriet vises heller ikke som avsender. Dette gir pakken full anonymitet hele veien, forsikrer Sofia.

Shop-sam-neo-her.png