Stress ned med førjulssex

Gi deg selv eller partneren din en heftig orgasme i førjulsgave! Det gir ro i sjelen og det er jo den beste pausen i en hektisk julehverdag.

Kutt stresset i jula

Tiden før jul er hektisk for de aller fleste. Pakker skal kjøpes inn, pakkes og fordeles. Noen merker julestresset på jobb, og familie og venner krever sin del av kaka. Nå er det tid for deg og dine behov også!

Sett av litt tid for deg/dere selv, helt uten telefoner og mas fra andre. Tenn noen lys, sett på litt god musikk og finn frem favorittleketøyet. La deg/dere rive med av stemningen!

Sjekk ut Kondomeriets egen serie av sexleketøy! Du finner serien "Mer Lyst" her!

Tøm tankene

Hodet er det største seksuelle organet vi har, tøm hodet for alle gjøremål og bruk heller fantasien som en orgasmefremmer. Når orgasmen er et faktum produserer kroppen noen lykkehormoner som tar knekken på stresshormonet kortisol.

I følge undersøkelser stresser man også kraftig ned ved litt røffere aktiviterer som BDSM. Ettersom man hengir seg til situasjonen og lever seg inn i lettere fysisk smerte eller røff seksualitet, går hjernen inn i en såkalt ny "state of mind". 

Du kan lese mer om hva BDSM gjør med hjernen her.

Å være singel er ingen unnskyldning

Går du rundt med tanker om at man trenger en partner for å stresse ned med sex? Det er absolutt ikke riktig! Som sagt produserer kroppen lykkehormoner som oxytocin, prolaktin og endorfiner, som alle får deg til å føle deg avslappet og i bedre humør. Faktisk vil du også føle deg mer attraktiv. Alt du trenger å gjøre er å ta deg tid til en orgasme.

Er du kvinne? Finn ditt nye sexleketøy her.

Er du mann? Finn ditt nye sexleketøy her for naturtro og her for mer lekne masturbatorer.

Førjulsgave

Det finnes mange spennende sexleketøy eller deilige verktøy dere kan ta i bruk sammen om du er i et parforhold. Et sexleketøy sender garantert tankene deres i andre baner og gjør førjulstida mer lystbetont. Akkurat slik det skal være.

Kjøp en liten førjulsgave til deg selv eller din kjære for å piffe opp litt ekstra. Ring julen inn med en parvibrator, sexy undertøy og en deilig massasjeolje.

 

Vi ønsker alle en stressfri førjulstid!

Kilder: kk.no, wikipedia.com