Pegging – bruk strap-on dildo på ham | Kondomeriet

Pegging – bruk strap-on dildo på ham

Bakveien kan være snarveien til fantastiske orgasmer for han, og flere heterofile menn har fått øynene opp for analsex, utført av henne. Her får du de beste tipsene for en vellykket pegging-seanse.

Pegging er når en kvinne har analsex med en mann (eller en annen kvinne), ved hjelp av en strap-on dildo. Pegging kan være svært pirrende for begge, og det er ikke uten grunn. Ingenting er vel så deilig som å se partneren sin oppleve intens nytelse? Eller kanskje du syns det er spennende å ta kontroll? For menn kan analstimulering være akkurat det som trengs for å oppnå de uforglemmelige orgasmene...

Hvorfor pegging?

Mange kvinner har prøvd analsex, men for mannfolka er det fortsatt mye stigma knyttet opp til det å nyte analsex som heterofil. Flere menn har likevel fått øynene opp for de kraftige orgasmene som kommer av analstimulering, og i 2017 solgte Kondomeriet historisk mange buttplugs! Det er kanskje ikke så rart at menn i hemmelighet elsker analsex, da de har et eget “sweet spot” som best nåes via bakveien.

Les mer om mannens “g-punkt” her.

På den andre siden, så er det mange kvinner som nyter rushet av dominans og makt som pegging kan gi. Det kan være enormt opphissende å leke seg fra andre posisjoner, og på den måten snu om på de klassiske rollene i senga. Pegging handler ikke nødvendigvis om rollespill eller å dominere den andre, det kan også være sensuelt og se partneren ynke seg av nytelse, og be om mer... Det å åpne seg opp om sine fantasier og utforske de sammen, kan gi dere et sterkere bånd og skape mer intimitet i forholdet. Hvis begge er med på leken, er det bare en ting som gjelder –gode forberedelser.

Hva trenger du?

En strap-on er et type sexleketøy bestående av en såkalt harness, et belte, som settes rundt hoftene eller midjen. Beltet har feste til en dildo som følger med, og mange har fester som gjør at man kan skifte ut dildoen. Størrelse, farge og fasong på dildoene varierer i det uendelige, og her finnes det noe for alle. “Beginners strap-on dildo og belte”, passer fint for nybegynnere, og er spesielt deilig å bruke på han, da den ikke er for stor, og i tillegg formet for å treffe guttas p-punkt. Her kan man også skifte ut dildoen hvis man ønsker noe større ved en senere anledning.

La han få velge størrelsen på dildoen, og la hun få velge sin harness. Det er viktig at dere begge føler dere komfortabel med deres nye sexleketøy! Hvis han ønsker en medium størrelse, kan “Delight strap-on dildo og belte” være et godt alternativ. Dildoen er laget i myk silikon, er lett å rengjøre og svart på fargen. Beltet sitter også godt rundt hoftene. Mulighetene og variasjonene er mange, så det gjelder å ta seg tid til å finne den typen som passer best for deg og partneren.

I tillegg bør dere gå til anskaffelse av et glidemiddel som er spesielt utviklet for analsex. Et slikt glidemiddel vil være litt tykkere på konsistens og vare lengre. Det er helt essensielt å bruke rikelig med glidemiddel ved analsex, da det ikke finnes noe naturlig fuktighet der bak. Uansett hva du gjør, ikke hopp over dette steget!

Hvis du ikke eier en buttplug fra før, anbefales det å raske med seg dette i samme slengen. Det kan nemlig være lurt å gjøre seg komfortabel ved bruken av en buttplug under onani eller sex, slik lærer han å slappe av og nyte følelsen, før dere tar steget videre. Husk å kun bruke leketøy som er beregnet for analt bruk. Disse har en stopper i bunnen, som gjør at leketøyet ikke vil forsvinne inn på grunn av vakuum.

Det er spesielt viktig å være nøye på rengjøring av leketøy som brukes ved analsex. Vask leketøyene nøye med såpe og vann, eventuelt steriliser det i kokende vann en gang i blant (hvis leketøyet tåler det). Det er også fint å smøre på et tynt lag med vibratorrens etter vask, for å sørge for at bakteriene forsvinner.

Forspill

Pegging nytes best når man er opphisset, så ikke hopp over det vanlige forspillet! Kyssing, oralsex og beføling, uansett hva det er–  bruk tid på å få hverandre kåte, avslappet og i humør til å prøve noe nytt. Start forsiktig. Det kan være lurt å begynne med en liten finger og massere lett rundt og inni analen. Du kan enten varme opp selv, eller få din partner til å gjøre det. Det er viktig at den som skal motta er avslappet, da ringmuskelen bruker tid på å tøye. Ikke glem å bruke rikelig med glidemiddel.

God kommunikasjon

I forhold til en virkelig penis, ligger den største forskjellen ved bruk av strap-on i følsomheten og kontrollen. En mann vil kjenne hvor hardt han støter, vinkelen på penis og hvor dypt han penetrerer. Denne kontrollen er ikke like enkel med en strap-on, da den ikke er en del av kroppen. Kvinner har aldri kjent denne kontrollen, og når en kvinne stropper på seg en strap-on, vil hun heller ikke vite hvor hardt eller dypt hun støter med dildoen.

Derfor er det svært viktig med god kommunikasjon, og at mannen uttrykker tydelig hva som føles bra og ikke. I begynnelsen er det lurt at han styrer, og guider henne.

Hvordan øke hennes nytelse?

Å bruke strap-on dildo på kjæresten er en god treningsøkt, som lar deg svinge hoftene på en ny og deilig måte, i tillegg kan du bruke sexleketøy, som får deg til å komme samtidig...

Eksempelvis kan vibrerende vaginakuler være en pirrende måte å fylles opp på, mens du penetrerer han. We-vibe Sync er også helt genial å kombinere med pegging. Den u-formede vibratoren settes på plass, slik at den ene vibratoren ligger på utsiden mot klitoris. Den andre delen blir liggende på innsiden av skjeden og treffer g-punktet. Denne holder seg på plass, og de deilige vibrasjonene gjør at du kommer til å elske pegging enda mer!

Kilder: Kondomeriet.no, cosmopolitan.com