Finn mannens skjulte g-punkt

Det er ikke bare kvinner som har et g-punkt, som gir en annerledes og heftig orgasme. Mannens "sweet spot" har riktignok et annet navn, men fungerer relativt likt. Her får du noen tips til hvordan du kan finne hans skjulte punkt. 

P-punktet er mannens g-punkt

Prostata kalles gjerne for mannens g-punkt, og blir derfor ofte omtalt som p-punktet. Prostatakjertelen ligger under blæren, og omgir urinrøret. Kjertelens hovedfunksjon er å produsere et sekret som setter i gang sædcellene, og skvise sædvæsken ut i urinrøret. Når mannen ejakulerer, består ejakulasjonen både av sæd og prostatavæske. I tillegg til denne funksjonen, kan stimulering av p-punktet gi han ekstra nytelse. 

Kan stimuleres både utvendig og innvendig

På samme måte som hos kvinner, er mannen mest klar for stimulering av prostata når han allerede er seksuelt opphisset. Mannens g-punkt kan stimuleres utenfra, ved å presse på perineum, det området som finnes mellom pungen og anus. 

Men for å få virkelig fart på mannes g-punkt, må det stimuleres fra innsiden. Hos menn finnes bare én vei inn, og det er gjennom anus. P-punktet finner du ved å sette én eller flere fingre, eller et analt sexleketøy, et lite stykke opp i rektum. Om man ikke ønsker å bruke fingrene, er det perfekt å bruke en liten buttplug - enten med eller uten vibrasjon. 

Punktet ligger på fremsiden av rektum, mot penis. Hvordan punktet best stimuleres, varierer fra mann til mann, men mange liker små sirkler eller et jevnt press. Prøv dere fram, og la han kjenne etter hva som føles mest behagelig. 

Mer intens orgasme

Stimulering av mannens g-punkt kan gi stor nytelse, og noen menn mener stimulering av prostata gir en mer intens orgasme. Andre synes det hele er direkte ukomfortabelt. Som med all annen sex: Eksperimenter og ha det moro, men respekter hverandres grenser. 

    
Kilder: Wikipedia, Em & Lo Sex – how to do everything