Gi en orgasme i julegave

Hva er vel en bedre julegave enn det deiligste som finnes? En orgasme føles ikke bare bra der og da, den bringer godt humør med seg i ettertid også!

Hva er egentlig en orgasme?

En orgasme er en brå utladning av oppsamlet seksuell spenning. Den utrykker seg gjennom rytmiske muskulære sammentrekninger i nedre del av magen og underlivet, som igjen forårsaker en serie svært deilige følelser, tett fulgt av en avslappet følelse. En orgasme kan vare fra noen få sekunder til bortimot ett minutt.

Orgasmetips

Lær deg selv og din kropp å kjenne. Det er en fordel å eksperimentere litt på egenhånd og nyte det å kunne ta på seg selv. Kunnskap er makt og ved å lese, se, høre og spørre kan du skaffe deg masse kunnskap og inspirasjon for få både flere og bedre orgasmer.

Orgasmen kommer først når man har vært opphisset en stund, så finn et sted hvor du/dere trives og slapper av og start med å pirre, erte og kose så kroppen lades opp. 75% av alle kvinner trenger stimulering av klitoris for å oppnå orgasme. Ta på den på forskjellige måter, prøv opp og ned, frem og tilbake, eller rundt i sirkler. Pust dypt for å få maksimalt med oksygen til kroppen.

Steng verden ute
Som i de fleste sammenhenger lykkes man best når man har fokus på det man gjør. Et vibrerende sexleketøy og et godt glidemiddel kan ofte være til god hjelp på veien til orgasmen eller en kraftigere orgasme. La deg rive med og nyte følelsen…

Gi orgasme og erotikk i julegave:

Det sies at alle har det de trenger og at de fleste ønsker seg opplevelser til jul. Vi foreslår derfor at du gir noe til din kjære som dere begge vil elske. Det å ha tid til hverandre er veldig viktig og vi har julegavene du vil glede deg ekstra til å gi, og elske å få. I år kan Kondomeriet stolt vise frem sin egen kolleksjon av sexleketøy, "Mer Lyst" som har noe for alle som ønsker en mer pirrende jul.

En erotisk julegave er en gave som vil glede litt ekstra. En slik gave er for mange privat, men du trenger ikke nødvendigvis å legge den under juletreet. Kjøp en gave til din kjære fra oss, og gjem den under sengen, under puten, i skapet eller gi den som morgengave.

Hva er egentlig orgasmegaranti?

Orgasmegaranti er rett og slett vår «fornøydgaranti». Vi vet at vi har noe for absolutt alle, og våre dyktige medarbeidere hjelper deg med å finne det rette produktet, som kan gi deg den opplevelsen du drømmer om. De som er åpne for å prøve sexleketøy oppdager ofte helt nye gleder. De tør eksperimentere, pirre og tøye grenser, dermed også nå nye høyder av seksuell tilfredsstillelse.

Når du kjøper et vibrerende leketøy i en av våre butikker kan du med denne garantien levere produktet tilbake innen 30 dager dersom du ikke oppnår orgasme. Dette vil gi deg muligheten til å få veiledning av våre dyktige butikkmedarbeidere til å finne et produkt som fungerer bedre for deg, blant vibrerende leketøy.

Gavetips til henne: Womanizer eller orgasmekrem.

Gavetips til han: Masturbator eller penisring.

Gavetips til begge: We-Vibe Sync eller en prostatavibrator.