Gi en orgasme i julegave

Har du lenge tenkt på å introdusere noe nytt i senga? Ikke vent til neste år, la heller dette året bli uforglemmelig.

Mange ønsker seg en opplevelse i julegave, og hva er vel bedre enn en skikkelig heftig orgasme? Gi en gave som dere begge vil elske.

Allsidig vibrator

En vibrator er en enkel og fin gave, som garantert piffer opp sexlivet. Det er ikke bare for klitoris eller g-punktet. En vibrator kan også brukes på andre erogene soner, slik som brystvorter og pungen. Mer Lyst Livlig vibrator har alt du kan forvente av en kvalitetsvibrator. Størrelsen på 15 centimeter gjør den fin å bruke både innvendig og på klitoris. Den er vanntett og oppladbar. 

119262_Mer-Lyst-Livlig-vibrator-burgunder3.jpg

Førpris: 499 ,- Nå: 399,-

Les også: 7 erotiske julegaver til henne

Chorus parvibrator 

Chorus fra We-Vibe er en fantastisk parvibrator som kan brukes inne i skjeden under samleie, og som gir nytelse til begge. Den U-formede vibratoren har en justerbar passform, og settes på plass slik at den ene vibratoren ligger på utsiden, mot klitoris. Den andre delen blir liggende på innsiden av skjeden, og under samleiet vil han presse den vibrerende delen rett mot G-punktet. Denne kan styres både med fjernkontroll og app på telefonen! 

118826_We-Vibe_Chorus_ladestasjon_beskjært.jpg

Pris: 1999,-

Rabbitvibrator for han og henne

Rabbitvibratoren Nova 2 fra We-Vibe har alt hun tidligere har savnet i en rabbitvibrator - og enda litt til! Den stimulerer både g-punkt og klitoris på en helt unik måte, for uansett hvordan sexleketøyet beveges i skjede, vil den ytre delen holde seg på klitoris! I tillegg er den superallsidig. Den kan brukes analt, den kan brukes som en penisvibrator under en ekstra pirrende håndjobb, og den kan plasseres mot halsen under en annerledes og deilig runde med oralsex får tilsette vibrasjoner... 

119122_We-Vobe_nova_speilvendt.jpg

Pris: 1490,- 

Sensuell kalender 

Fristende gaveeske fra Fifty Shades of Grey med 10 luker. Unn dere et erotisk innslag i hverdagen med dette småfrekke gavesettet som blant annet inneholder blindfold, massasjeolje og silkebånd. Kalenderen passer perfekt som en liten oppmerksomhet rundt advent eller som en sexy start på det nye året.

118768_Fifty_Shades_10_days_nedskalert.jpg

Pris: 1149,-

Penisring med fjernkontroll

En vibrerende penis- og pungring er det ultimate leketøyet for par. Det er lett å bruke og gir begge nytelse ved at vibrasjonene treffer klitoris, også. Denne varianten fra Fifty Shades har i tillegg fjernkontroll, noe som gjør det enkelt å overlate nytelsen til partneren. Tør du gi fra deg kontrollen...?
 

118763_penisogpungring.jpg

Pris: 899,-

Magisk Massasjestav

En wand som gir deg orgasme på orgasme, og som i tillegg sørger for himmelske forspill. Hallelujah-stemningen på soverommet lar ikke vente på seg med denne! Magisk massasjestav er den perfekte gaven til en som liker kraftfulle vibrasjoner –enten for å løse opp i stive muskler, eller for en deilig intimmassasje. 

118191_Magisk_massasjestav.jpg

Pris: 799,-

Vibrator til penis

Manta penisvibrator er en unik mannevibrator, som vil gi en ny dimensjon til sexlivet. Manta omringer penis med pirrende vibrasjoner og gjør håndjobben, munnsexen og samleie enda bedre. 

– Følelsen kan sammenliknes med en svært god blowjob, bare litt bedre. Hodet faller dypt ned i puten og tærne krøller seg, det hele blir en intens akt."  Les hele opplevelsen til John her. 

118393_manta_stroker.jpgPris: 990 ,-

Les også: 6 erotiske julegaver til ham

Gi han i gave å få oppleve en ny type orgasme

Masturbatoren Arcwave Ion er årets julegave til han! Masturbatoren bruker den samme, kjente trykkbølgeteknologien Womanizer er blitt så elsket av kvinner for! Det er rett og slett mannens svar på en Womanizer. Den vil stimulere frenulum, strengen på undersiden av penishodet, og gi han en helt ny måte å onanere på - og en helt ny følelse av selve orgasmen! 

119174_Arcwave_Ion4.jpg

Pris: 1899,- 

Prøv gaven sammen

Gjem gaven under sengen, under puten, i skapet eller gi den som morgengave. Eller hva med å kle deg opp i sexy undertøy og overraske din kjære etter at gjestene har gått? Dropp oppvasken! Det behøver ikke å være komplisert. Du kan eksempelvis kle deg i et småfrekt undertøysett og prøve gaven sammen med din kjære. 

Kondomeriet gir deg orgasmegaranti

Orgasmegaranti er rett og slett vår «fornøydgaranti». Vi vet at vi har noe for absolutt alle, og våre dyktige medarbeidere hjelper deg med å finne det rette produktet, som kan gi deg den opplevelsen du drømmer om. De som er åpne for å prøve sexleketøy oppdager ofte helt nye gleder. De tør eksperimentere, pirre og tøye grenser, dermed også nå nye høyder av seksuell tilfredsstillelse.

Når du kjøper et vibrerende leketøy i en av våre butikker, kan du med denne garantien levere produktet tilbake innen 30 dager dersom du ikke oppnår orgasme. Dette vil gi deg muligheten til å få veiledning av våre dyktige butikkmedarbeidere til å finne et produkt som fungerer bedre for deg, blant vibrerende leketøy.