Gi en orgasme i julegave

Mange ønsker seg en opplevelse i julegave, og hva er vel bedre enn en skikkelig heftig orgasme? Gi en gave som dere begge vil elske.

Vet du fortsatt ikke hva du skal gi kjæresten til jul? En erotisk julegave er en gave som er like deilig å få som å gi, og som vil gi dere begge masse glede inn i det nye året. Julen kommer bare en gang i året, men for alle oss andre... 

Gi en erotisk gave

Det er få ting som kan måle seg med en skikkelig god orgasme, og de fleste ønsker å tilfredsstille partneren sin til det ytterste, men hverdagens stress gir oss mindre tid til samliv og nærhet. Mange par blir et team som jobber for å få hverdagen til å gå rundt, og glemmer å fokusere på å være et kjærestepar. 

Å prøve et sexleketøy sammen kan være en fin måte å skape variasjon på i sexlivet og vekke gnisten mellom dere! Har du lenge tenkt på å introdusere noe nytt i senga? Ikke vent til 2019, la heller dette året bli uforglemmelig.

Gavetips som begge blir glade for:

1.  Massasjeolje

2.  Erotisk spill

3.  Frekt undertøy

4.  Klitorisvibrator

5.  Parvibrator

6.  Penisring

7.  Orgasmekrem

Hvis du ikke helt vet hva du skal kjøpe, kan du finne inspirasjon ved å ta en titt på årets julekampanje. Hva med noen diamanter til din kjære?

Gjem gaven under sengen, under puten, i skapet eller gi den som morgengave. Eller hva med å kle deg opp i sexy undertøy og overraske din kjære etter gjestene har gått? Dropp oppvasken! Det behøver ikke å være komplisert. Du kan eksempelvis kle deg i et småfrekt undertøysett og prøve gaven sammen. 

Kondomeriet gir deg orgasmegaranti

Orgasmegaranti er rett og slett vår «fornøydgaranti». Vi vet at vi har noe for absolutt alle, og våre dyktige medarbeidere hjelper deg med å finne det rette produktet, som kan gi deg den opplevelsen du drømmer om. De som er åpne for å prøve sexleketøy oppdager ofte helt nye gleder. De tør eksperimentere, pirre og tøye grenser, dermed også nå nye høyder av seksuell tilfredsstillelse.

Les også: Årets deiligste julegavetips

Når du kjøper et vibrerende leketøy i en av våre butikker kan du med denne garantien levere produktet tilbake innen 30 dager dersom du ikke oppnår orgasme. Dette vil gi deg muligheten til å få veiledning av våre dyktige butikkmedarbeidere til å finne et produkt som fungerer bedre for deg, blant vibrerende leketøy.