Et fargerikt sexliv

Farger er en del av hverdagen. De aller fleste har et behov for å vise frem sin personlighet ved hjelp av farger. Farger er noe vi assosierer med forskjellige sinnsstemninger, personer og miljøer; de er en spennende form av energier vi har rundt oss til enhver tid. Vår hverdag er et hav av farger; bare titt deg litt rundt neste gang du sitter på bussen eller toget.

Fargeglede

Ta deg selv med på en "bli ny”-ferd,  og prøv nye farger. Farge skaper glede i hverdagen, og kan brukes aktivt i sexlivet. Enten man pusser opp soverommet, kjøper inn nytt sengetøy eller fargerike sexleketøy, kan man sprite opp hverdagen.

Tør du?

Ikke alle er like flinke til å bruke farger for å tiltrekke seg en partner, eller forføre den man allerede har. Vær kreativ og kjøp et sexy undertøy i en farge du føler deg vel i, men som samtidig sender nye signaler til han. Tør du å kjøpe et rødt undertøy? Han kommer garantert til å like å se en ny og selvsikker side av deg.

Rosa og lilla

En farge som sier jente lang vei. Noen jenter er rosa-jenter, mens andre synes at den er litt for sukkersøt og passer ikke deres personlighet. Rosa er en veldig populær farge hos våre kunder, ved siden av lilla. Skal man ha en romantisk gave til henne, og hun liker rosa, vil Dynamic Rabbit være perfekt. Er hun litt mindre glad i sukkerspinn- rosa, kan du som regel gå for en lilla ting i stedet. Lilla ansees som en kostbar farge, men behøver ikke koste deg skjorta.

Grønt

Grønnfarger gir en følelse av natur, jordnærhet og trygghet. Grønt kan også gi en frisk følelse, dersom fargen er lystig nok. Selve fruktbarhetsfargen fra gamledager av er grønn, og blir dermed også ansett som en kjærlighetsfarge.

Trenger du å slappe av og komme i harmoni med deg selv, trenger du noe grønt i hverdagen. Prøv et avslappende bad med olje i vannet, for eksempel med duften av herlig Ylang Ylang.

Vi har også kraftige vibratorer i friske grønnfarger som Basic Vibe Slim massasjestav og Neon Luv Touch vibratoregg grønn

Blått

Er en kald og konservativ farge, dersom man skal høre på ekspertene. Blått ansees ofte som royalt, noe vi kan gjenkjenne i ordspillet "de kongelige har blått blod". Nå finnes det mange fargenyanser av blått, ikke bare marineblått, og kjedelige blåfarger. Blått kan også assosieres med himmelen, og drømmere titter veldig ofte oppover mot nettopp himmelen. God seksuell fantasi er jo noe de aller fleste har en eller flere av. Noen velger å være åpen om fantasien sin, og kanskje prøve den ut, med eller uten partneren. Andre holder det hemmelig og de røper aldri, selv om de har vært gift i flere år.

Uansett hva man gjør, er det viktig å ha en livlig fantasi, som kan bringe deg til den orgasmiske, syvende himmel. Trenger fantasien en liten kickstart kan du lese våre erotiske noveller. Kanskje du har lyst til å skrive en selv, og dele din hemmelige fantasi med oss?

Vi har også Blått glidemiddel og blå dildo  for de som vil føle seg litt royale en dag.

Hvitt

Den mest uskyldige ”fargen” av dem alle. Hvitt signaliserer renhet, purhet og uskyld. Mange opplever at en hvit vibrator gir de rette signalene og de rette følelsene. Det er fortsatt en del av oss som synes at leketøy og onani er et tabuområde. Da er det lettere å velge en uskyldig farge, og få den renhetsfølelsen man trenger for at det skal fungere. Hvit gir en følelse av fred og ro. Prøv for eksempel Boom Maple Rabbitvibrator.

En kuriositet: i Kina brukes hvitt som sørgefarge, og sort brukes i noen land som gledesfarge.

Sort og rødt

Sort og rødt er kanskje de mest dramatiske ”fargene”. Sort farge er oftest å finne blant rockere, gothere og de som liker ting litt tøffere og røffere. Sort gir en følelsen av maskulinitet. I fetish-verdenen bruker man aktivt sort som et dominant signal, og man finner lakk, lateks og lær er laget i sort, for at de skal skape den rette stemningen. Det blir kanskje ikke det samme om hun dukker opp i hvit babydoll, når pisking står på agendaen?

Rødt symboliserer frekkhet, selvsikkerhet og et stort libido. En rød leppestift gir kraftige signaler til han om hennes personlighet, og tankene går lett til sex. Sexbombe og burlesk danseren Dita Von Teese er ei dame som virkelig oser sexualitet, og bruker rødt og sort aktivt for å sende sine signaler ut til sin fans. Det er altså en god grunn til at rødt er utpekt som lidenskapens farge.

Visste du at et rødt rom øker pulsen? Har dere et ledig rom i huset dere kan innrede etter ønske, har dere en mulighet til å øke energinivået i sengehalmen et par hakk, om dere maler det rødt. Innredet med huske, og andre leketøy, får dere deres eget hemmelige elskovsrede.

For de som ikke har mulighet eller ønske om å male ett helt rom rødt har vi produkter som fint kan sette den rette stemningen alikevel som rødt lakklaken, en sexy rød catsuit,og sort blindfold