Singel

Dette må du ha i nattbordskuffen - Singel

Trenger du inspirasjon til hva du kan fylle nattbordskuffen din med? Her gir vi deg de beste tipsene om du er singel.

For han:

Fleshlight: Er du en singel mann, hvorfor ikke få selskap av vaginaen til en verdenskjent pornostjerne? Fleshlight har samarbeidet og avstøpet vaginaen og anus til flere kjente damer, så her finner de fleste ei som faller i smak. Deilige er de også... Du finner et stort utvalg av Fleshlight her.

Fleshlight Launch: Tilbehøret du må ha til din Fleshlight! Robotmasturbatoren er den perfekte match for din vanlige Fleshlight. Sett den på plass, vri til du hører et klikk og voilà – du har et sexleketøy for framtiden. La den gjøre jobben for deg, mens du nyter stimuli fra en annen verden. Du kan finne den utrolige Fleshlight Launch her.

The Handy Runkemaskin: Len deg tilbake og nyt en fenomenal behandling – uten å løfte en finger! The Handy gjør onaneringen morsommere, mer orgasmisk og eksplosiv. mer morsomt. Du bestemmer selv hvor heftig og dypt du vil ha det. Du finner The Handy runkemaskin her.

Petter fra Levanger har allerede testet denne. Les hva han syntes om denne fantastiske oppfinnelsen her

Prostatavibrator: Prostata er mannens "g-punkt" og ligger noen centimeter opp i anus. Stimulering her vil kunne gi indre orgasmer som føles kraftigere. En prostatavibrator er derfor et godt hjelpemiddel. Husk god glid! Du finner et stort utvalg av prostatavibratorer her.

Glidemiddel: Alle menn burde ha et vannbasert glidemiddel liggende. Det gjør alt mye enklere og deiligere. Luksus Hybrid glidemiddel er en kombinasjon av silikonbasert og vannbasert, og vil derfor ha det beste fra to verdener.

For henne:

Rabbitvibrator: Happy Rabbit er en serie rabbitvibratorer som har kraftige vibrasjoner og er designet etter kundenes ønsker. En rabbitvibrator stimulerer klitoris og g-punktet samtidig, som er perfekt om du er singel! 

Womanizer: Sexleketøyet Womanizer er norske kvinners favoritt, og ikke uten grunn! Womanizer stimulerer med trykkbølger som treffer alle nervetrådene i klitoris samtidig. Her snakker vi orgasme på 1-2-3!  Du finner din neste orgasme og alle Womanizer-modellene her.

Orgasmekrem: En orgasmekrem trenger du bare noen dråper av. Du smører den inn på dine erogene soner og opplever økt sensitivitet og blodgjennomstrømmning. Dette gir bedre orgasmer! Perfekt om du trenger å gi lysten din et lite dytt. Du finner et stort utvalg av orgasmekremer her.

One night stand?:

Kondomer: Kondomer beskytter mot kjønnssykdommer og uønsket graviditet. Er du singel, kan det fort hende at man får besøk med hjem etter en fuktig kveld på byen. Ha kondomer tilgjengelig! Du finner kondomer her.

Glidemiddel: Enten man er singel eller ikke, så gjør glidemiddel god sex enda bedre. Ingen friksjon og berusende glatthet. Bruk det til forspillet og selve sexen. Du finner glidemiddel her.

Orgasmekrem: En orgasmekrem er pirrende for dere begge. Det øker blodsirkulasjonen og gir kraftigere orgasmer. Kondomeriets egen orgasmekrem er en kundefavoritt. Du finner orgasmekremen her.