Derfor bør du bruke orgasmekrem

Nysgjerrig på orgasmekrem? Her er alt du trenger å vite om den fantastiske kremen som kan brukes av alle kjønn!

Vil du oppleve raskere, sterkere og mer langvarige orgasmer, kan en orgasmekrem være noe for deg!

Du vil neppe angre etter å ha fått en smakebit av dette flytende orgasmegullet...

overskrift-slik-fungerer-orgasmekrem.jpg

Kondomeriets orgasmekrem er blitt en soleklar bestselger. Og det er ikke uten grunn: Orgasmekremen inneholder aminosyren L-arginin som gjør at man blir mer følsom for berøring under trusekanten. Det gjør igjen at orgasmene kan komme raskere, vare lengre og føles sterkere!

L-arginin får blodårene til å utvide seg ved påføring på huden, slik at mer blod strømmer til området. Det erektile vevet sveller og blir mer følsomt for berøring. Dette er i utgangspunktet deilig for alle som nyter sex, men spesielt gunstig er det for kvinner som sliter med å oppnå klimaks.

artikkel-orgasmekrem-kollasj.jpg

– Jeg kjøpte denne som et forsøk på å gi fruen orgasme da vi har slitt med dette tidligere. En liten perle på størrelse med en ert var jaggu nok til å omsider vippe henne over kanten. Denne blir liggende i nattbordskuffen fremover ja, skriver Kim-André om Kondomeriets orgasmekrem (23.08.2018)

Tenker du at det er for godt til å være sant? Det er du ikke alene om, men kanskje du også lar deg overraske slik som Enina?

– Jeg hadde mine tvil på at denne kunne gi noen særlig effekt, men slang den med på kjøpet en gang for å teste. Jeg ble virkelig overrasket over effekten! Jeg merker vesentlig forskjell på følsomheten, og det er tydelig at jeg raskere når klimaks. Den gir en slags deilig kombinasjon av kjølig og varmt. (...), skriver Enina om opplevelsen med Kondomeriets orgasmekrem (21.04.2017)

Den kvinnelige orgasmen kan være både kompleks og forvirrende, men det er viktig å huske på at mellom 80 og 90 prosent av kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, uansett om hun bruker orgasmekrem eller ikke.

artikkel-orgasmekrem-knapp.jpg

overskrift-orgasmekrem-for-menn.jpg

Et par dråper orgasmekrem kan heve sexlivet ditt til nye høyder, slik at du kan ri orgasmebølgen enda litt til... Men orgasmekrem er ikke utelukkende beregnet for kvinner. Også menn som ønsker en hardere ereksjon, eller sliter med impotens, kan nyte godt av orgasmekrem! 

– Jeg har brukt Kondomeriets orgasmekrem en tid nå, og som mann i godt voksen alder kan jeg bare varmt anbefale dette. Noen få dråper på undersiden av penisskaftet, noen lette strøk med fingrene opp og ned, og du har en deilig, varm følelse og en stålhard ereksjon! Behovet for potenspiller er borte, og du vil raskt oppnå en herlig utløsning. Det beste av alt; det er utvortes, og en eventuell kvinnelig partner vil oppleve egen sterk orgasme ved riktig bruk. Mine beste anbefalinger! (Vestlandet, 17.09.2015)

 

artikkel-orgasmekrem-knapp.jpg

overskrift-slik-bruker-du-orgasmekrem.jpg

Orgasmekrem er et flytende serum som masseres på og rundt klitoris eller penishodet og -skaftet før samleie eller solosex. 1-2 dråper er vanligvis nok, men individuell sensitivitet vil variere. L-arginin vil gjøre deg mer følsom for berøring under trusekanten, og etter et par minutter kommer en pirrende følelse, og en varme vil spre seg i underlivet. Nå er du klar for å ta det hele enda et hakk videre...

Mange opplever at de blir tente uten berøring, da de får bedre kontakt med følelsene “der nede”. Det banker kanskje litt hardere når blodet pumper, og en behagelig kribling varsler om de gode stundene som skal komme. Noen beskriver også en kjølende følelse. Dette er helt normalt! Ved stimuli vil orgasmen komme raskere, og oppleves kraftigere og mer langvarig.

artikkel-orgasmekrem-kollasj-tre-bilder.jpg

Tips: Masser 1-2 dråper orgasmekrem på klitoris og bruk din favorittvibrator! De deilige vibrasjonene vil sende deg til himmels, og før du vet ordet av det krøller tærne seg i velbehag, og den første orgasmen trenger seg på.

artikkel-orgasmekrem-knapp.jpg

overskrift-orgasmekrem-prøv-deg-frem.jpg

Orgasmekrem passer for alle som ønsker å tilføye sexlivet sitt noe nytt, men vi er alle forskjellige, og dette gjenspeiles også når det kommer til bruk av orgasmekrem. Det anbefales å gi det mer enn et par forsøk før du avgjør om dette er noe for deg.

Amonisyren L-arginin har nemlig både en umiddelbar og en akkumulerende virkning. Det vil si at det for noen ikke merkes spesielt godt den første gangen, men effekten kan komme snikende. Smør derfor ikke på for mye, om du ikke merker noe ved første påføring. Det kan virke nummende på området. Du kan også oppleve å bli litt rød der du har påført kremen, men det betyr bare at den virker - og det er helt normalt!

Prøv deg litt frem med mengden, og husk: øvelse gjør mester! Og hvem vil vel ikke mestre kunsten av å gi eller få heftigere og mer langvarige orgasmer?

Merk: Orgasmekrem anbefales ikke til gravide eller personer som er smittet av en kjønnssykdom, spesielt herpes. Orgasmekremen må ikke smøres på sår eller sprukken hud.

artikkel-orgasmekrem-knapp.jpg

Kilder: webmd.com, kondomeriet.no, Ylva Franzén (Kvinnens nytelsesbibel)