6 erotiske julegaver til ham

Ingen liker myke pakker! Hos Kondomeriet er du garantert en ekstra hard pakke til jul...

En erotisk gave kan være en morsom overraskelse til en kompis som "har alt", eller til en partner du ønsker å vie litt ekstra oppmerksomhet. Ikke alle pakker må ligge under treet i år...

Mannens svar på Womanizer

Masturbatoren Arcwave Ion er årets julegave til han! Masturbatoren bruker den samme, kjente trykkbølgeteknologien Womanizer er blitt så elsket av kvinner for! Det er rett og slett mannens svar på en Womanizer. Den vil stimulere frenulum, strengen på undersiden av penishodet, og gi han en helt ny måte å onanere på - og en helt ny følelse av selve orgasmen!

119174_Arcwave_Ion10.jpg

Pris: 1899,-

Vibrator til penis

Manta penisvibrator er en helt unik mannevibrator som vil gi en ny dimensjon til sexlivet. Manta omringer penis med pirrende vibrasjoner og gjør håndjobben, munnsexen og samleiet enda bedre. 

– Følelsen kan sammenliknes med en svært god blowjob, bare litt bedre. Hodet faller dypt ned i puten og tærne krøller seg, det hele blir en intens akt."  Les hele opplevelsen til John her. 

118393_manta_stroker.jpgPris: 990 ,-

Fleshlight for par

Fleshlight Quickshot har åpning i begge ender, og er derfor perfekt for både single menn og par som ønsker å gjøre oralsexen enda litt mer spennende. Quickshot er kjønnsnøytral; åpningen er altså verken formet som en vagina eller anus. Masturbatoren er i tillegg ekstra pirrende takket være gjennomsiktig materiale. 

116471_Fleshlight_Quickshot_Vantage_5.jpgPris: 349 ,-

Vibrerende penisring

Hvorfor ikke kjøpe en gave som dere begge kan dra nytte av? Først og fremst gir en penisring han en bedre og hardere ereksjon, mens partneren får ekstra stimulering mot klitoris. Verge penisring fra We-Vibe er en maskulin og deilig gave han sent vil glemme. 

Tips: Penisringen kan også brukes alene, med den vibrerende delen ned mot perineum. 

117376_wevibe_verge_penisring6.jpgPris: 990 ,-

Morsomme sokker

Sokker kan være kjedelig å få under treet, men disse sokkene gir garantert et smil om munnen! Her finner du sokker med for eksemepel teksten "ORGASM DONOR", peniser eller med sexstillinger. 

artikkel-gave-til-ham-sokker.jpg

Pris: 99,-

Deilig onanihylse

Mer Lyst Deilig onanihylse har stimulerende nupper på innsiden som vil gjøre hans deilige alenetid enda deiligere. Deilig onanihylse er en rimelig gave som kan kombineres med andre ting, eksempelsvis under en litt annerledes oralsexlek... 

119057_Mer_Lyst_Deilig_onanihylse4.jpg

Tips: Sett et blindfold på partneren og bruk onanihylsen på ham. 

Pris: 199,- 

Nyheten M for Alle Menn Kilo prostatavibrator

Mange menn får stor glede av en prostatavibrator under onani eller samleie. Dette gjelder for alle menn, uavhengig av seksuell legning. Guttas g-punkt, også kalt prostata, ligger som kjent noen centimeter opp i mannens anus. Når dette punktet stimuleres, kan han oppleve en villere og sterkere orgasme. Så hvorfor ikke gi bort en intenst deilig opplevelse i julegave? 

120059-M-For-Alle-Menn-Kilo11.jpg

Pris: 499,-

For flere erotiske julegavetips ta en titt på Kondomeriet.no