6 erotiske julegaver til ham

Ingen liker myke pakker! Hos Kondomeriet er du garantert en ekstra hard pakke til jul...

En erotisk gave kan være en morsom overraskelse til en kompis som "har alt", eller til en partner du ønsker å vie litt ekstra oppmerksomhet. Ikke alle pakker må ligge under treet i år.

Vibrator til penis

Manta penisvibrator er årets julegave hos Kondomeriet. Denne mannevibratoren er helt unik i sitt slag, og vil gi en ny dimensjon til sexlivet. Manta omringer penis med pirrende vibrasjoner og gjør håndjobben, munnsexen og samleiet enda bedre. 

– Følelsen kan sammenliknes med en svært god blowjob, bare litt bedre. Hodet faller dypt ned i puten og tærne krøller seg, det hele blir en intens akt."  Les hele opplevelsen til John her. 

118393_manta_stroker.jpgPris: 990 ,-

Fleshlight for par

Fleshlight Quickshot har åpning i begge ender, og er derfor perfekt for både single menn og par som ønsker å gjøre oralsexen enda litt mer spennende. Quickshot er kjønnsnøytral; åpningen er altså verken formet som en vagina eller anus. Masturbatoren er i tillegg ekstra pirrende takket være gjennomsiktig materiale. 

116471_Fleshlight_Quickshot_Vantage_5.jpgPris: 349 ,-

Vibrerende penisring

Hvorfor ikke kjøpe en gave som dere begge kan dra nytte av? Først og fremst gir en penisring han en bedre og hardere ereksjon, mens partneren får ekstra stimulering mot klitoris. Verge penisring fra We-Vibe er en maskulin og deilig gave han sent vil glemme. 

Tips: Penisringen kan også brukes alene, med den vibrerende delen ned mot perineum. 

117376_wevibe_verge_penisring6.jpgPris: 990 ,-

Strikket penisvarmer

Kjenner du en som krymper seg når det er kaldt...? Når vinterkulden kommer krypende, er disse morsomme penisvarmerne artige å gi til kjæresten eller en kompis.

Pris: 59 ,-

Stretchy onanihylse

Tenga onaniegg er som et kinderegg, bare mye deiligere! Innvendig ligger en stretchy silikonhylse med stimulerende riller, sammen med en liten engangspakke med glidemiddel. Tenga kommer i flere varianter, og er en rimelig gave som kan kombineres med andre ting!

Tips: Sett et blindfold på partneren og bruk onaniegget på ham. 

Pris: 199 ,-

Vibrerende buttplug

Mange menn får stor glede av en buttplug eller prostatavibrator under onani eller samleie. Guttas g-punkt, også kalt prostata ligger som kjent noen cm. opp i mannens anus. Når dette punktet stimuleres kan han oppleve en villere og sterkere orgasme.

Tips: Torex er en vibrerende analplugg med en vibrator som også kan taes ut av produktet og brukes av partner. En gave som er både deilig å gi og få.

Pris: 299 ,-