5 sexy tips til Earth Hour | Kondomeriet

5 sexy tips til Earth Hour

Utforsk mørket og hverandre med disse deilige tipsene...

Når klokken slår 20.30 lørdag 26. mars, er det igjen tid for å slukke alt av lys i én time. Mennesker over hele verden, på tvers av landegrenser, religion og folkeslag, markerer Earth Hour på denne måten, som en del av et globalt engasjement for klimaet.

Men hva skal man egentlig finne på under denne timen i mørket? Å se ut i mørket kan vi vel være enige om at er svært kjedelig, så hvorfor ikke bruke tiden på noe morsomt og deilig? Vi har noen ideer...

Under finner du 5 sexy tips til Earth Hour!

1. Tenn levende lys.

Hva er vel mer romantisk enn dette? Overrask partneren din med spennende duftlys som forvandles til deilig og pirrende massasjeolje, klar til å helle over partnerens nakne kropp. Ta det helt med ro, lyset smelter til en perfekt temperatur! De levende lysene kan også tas med inn på badet for en våtere affære...

 

2. Føl deg frem...

En god massasje er utrolig deilig og avslappende. Men det kan også være veldig opphissende når en partner glir hendene over din nakne kropp. Bytt på å gi hverandre massasje, og finn en sensuell massasjeolje, som gjerne er spiselig, slik at den tåler myke kyss og slikk etter hvert som massasjen utvikler seg. Dere må absolutt ikke å være profesjonelle massører for å gi partneren en deilig massasje. Man kommer langt med kjærlighet og en hengiven innsats.

earthhour-bilde1.png

Her finner du tips til hvordan å mestre den erotiske massasje-kunsten.

3. Bruk mørket som et naturlig blindfold

Selv om rommet kanskje er opplyst med levende lys, kan man dra nytte av mørket. Når synet svekkes, kan nemlig de andre sansene oppleves sterkere. Eksperimenter med lukt, smak, hørsel og følelse (berøring).

For eksempel kan man bruke isbiter, laget av glidemiddel med smak, og føre dem over partnerens erogene soner, eller bruke en kilefjær for en mer "kjærlig" behandling?

4. Klin til!

Å kline er undervurdert! Det gjør man ofte når man er nyforelsket med sommerfugler i magen og følelsen av at man svever på en sky. Få frem disse følelsene igjen med deilig klining!

nesten_kyss_s_1.jpg

Bruk gjerne en lipgloss med pirrende egenskaper for å få uimotståelige lepper...

5. Kommuniser på den rette, frekke måten...

Ettersom det er mørkt rundt dere, er det spennende å bruke stemmen. Gi din kjære instrukser på hva du vil partneren skal gjøre med deg og hvordan du planlegger å gjengjelde tjenesten senere... Les hvordan du blir ekspert på området her.

6. Ta saken i egne hender...

Hvis du kjører en solo denne lørdagskvelden, så er det bare å ta saken i egne hender - gjennom litt deilig onanering! Mørket vil sette stemningen for å gi seg selv litt ekstra selvpleie, og la deg fantasere bort til dine villeste fantasier. Fantaser deg bort til et deilig seksuelt møte eller fokuser på å slappe av. Denne timen er kun for å fokusere på deg selv… Om du trenger litt ekstra hjelp så har vi alt fra klitorisvibratorer, penisvibratorer og glidemidler som gjør opplevelsen enda bedre.

earthhour-bilde2.png