5 sexy tips til Earth Hour

La mørket senke seg og bruk tiden på å utforske hverandre...

Lørdag 30. mars er det igjen tid for å slukke lyset i en time for klimaet. Målet med Earth Hour er å oppfordre til globalt engasjement på tvers av landegrenser, folkeslag og religion, og samle verdensbefolkningen om utfordringene og mulighetene med å skape en bærekraftig verden.

5 sexy tips å finne på under Earth Hour

For å bidra til Earth Hour slukker man lyset mellom klokken 20.30 og 21.30 i sin lokale eller nåværende tidssone. Men hva skal man egentlig finne på denne timen i mørket? Å se ut i mørket kan vi vel være enige om at er svært kjedelig, så hvorfor ikke bruke tiden på noe mer frekkere? Her får du noen sexy tips for hva du kan finne på i mørket!

1. Hva er vel mer romantisk enn å tenne levende lys? Overrask partneren din med spennende duftlys som også blir til pirrende og varm massasjeolje. Finn din favoritt duft her.

2. Bruk mørket til å sanse! Selv om rommet kanskje er opplyst med levende lys, kan man dra nytte av mørket. Bruk sansene som lukt, smak, hørsel og følelse (berøring). For eksempel kan man bruke isbiter laget av glidemiddel med smak, og føre over partnerens erogene soner.

3. Å kline er undervurdert! Det gjør man ofte når man er nyforelsket med sommerfugler i magen og følelsen av at man svever på en sky. Få frem disse følelsene igjen med deilig klining!

4. Ettersom det er mørkt rundt dere er det spennende å bruke stemmen. Gi din kjære instrukser på hva du vil partneren skal gjøre med deg og la partneren føle seg frem! Dirty talk er også veldig spennende og frekt. Les hvordan du blir ekspert på området her.

5. Ris eller ros? En flogger  er et fint verktøy når du ønsker å gi partneren en liten lærepenge. Mørket vil gjøre de andre sansene sterkere. Eller hva med en kilefjær for en mer "kjærlig" behandling?