Produktomtale av Fristende Fleshlight

Hvis du lurer på hvordan det føles å bruke en ekte Fleshlight, bør du lese denne spennende og grundige anmeldelsen av Fristende Fleshlight.

Sponset/reklame: Denne anmeldelsen er skrevet i bytte mot et gratis produkt. Vi legger ingen føringer for hva som skal skrives. Alex er 37 år og fra Østfold. Han fikk teste en Fristende Fleshlight fra Mer Lyst.

Da jeg leste at Kondomeriet søkte mannlige produkttestere, kunne jeg ikke la sjansen gå fra meg. Det er først det siste året at jeg (og min samboer) har våget å utforske denne delen av sexlivet, og det eneste vi angrer på er at vi ikke har gjort det før. Både sammen og alene er sexleketøy en berikelse, og en sexy og morsom måte å forlenge de deilige øyeblikkene mellom lakenene, og ikke minst for å få større variasjon.

Jeg sendte derfor inn en søknad i håp om å være en av de heldige som ville få en overraskelse i posten, og ble veldig spent da Kondomeriet kunne fortelle meg at jeg var en av de heldige utvalgte.

Det er ikke så ofte jeg gidder å sjekke postkassen hver dag, men etter jeg fikk vite at noe spennende var på vei, kunne ikke posten leveres ofte nok. Når pakken etter noen dager var ankommet postkontoret, bar det rett bort for å hente pakken.

Jeg har som nevnt bestilt noen produkter tidligere, og selv om jeg av erfaring vet at pakken er fullstendig anonym, er jeg alltid litt redd for at noe skal avsløre hva esken inneholder. Det var det selvsagt ikke. Som før var det helt unødvendig å bekymre seg.

Produktet kommer i en helt vanlig brun pappeske, uten noen kjennetegn fra leverandøren. Puh!

Utpå kvelden lurte min samboer på om jeg ikke snart skulle åpne pakken. Hun var åpenbart minst like nysgjerrig som jeg. Forventningsfullt åpnet jeg esken og kikket oppi. Der lå det en delikat hvit og grå eske, med fancy gullskrift og logo som kunne fortelle at innholdet var en Fristende Fleshlight – Limited Edition fra Kondomeriets Mer Lyst-serie.

På siden av esken er det et bilde av vaginaen sett forfra, og det er også et tverrsnitt som viser hvordan den er utformet på innsiden. Det er nemlig slik at de ulike Fleshlight-modellene har forskjellige innsider, eller «sleeves» som de kalles. Denne hadde et slags spiralformet sikksakk-mønster som skal stimulere penis.

Jeg åpnet esken og tok ut Fleslighten. Det første som egentlig slår meg, er hvor stor beholderen er. Dette er ikke noe du sniker med på innerlomma, for å si det sånn. Dama kommenterte det også, men det er klart, skal utstyret få plass inni, og produktet føles mykt, må det nødvendigvis være litt størrelse på herligheten.

Den sorte lommelykt-lignende beholderen i plast er på ingen måte avslørende om ikke man vet hva som skjuler seg inni. Men når jeg skrudde av lokket kriblet det umiddelbart. Jeg har prøvd andre Fleshlight-modeller tidligere og visste jo hva som ventet, men jeg ble nok en gang litt overrasket av hvor naturtro den er.

En Fleshlight har både kjønnslepper og klitoris, og merkets syntetiske materiale, Superskin, er akkurat så glatt og mykt som når kjæresten er helt nybarbert.

Jeg tror min samboer ble litt brydd over hvor naturtro den faktisk var, og hun måtte – litt flirende - ta, kjenne og putte en finger inn i leketøyet.  Jeg tror hun skuffet over at det ikke var noe vi begge kunne ha glede av, og jeg forstod raskt at dette antakelig var et leketøy jeg måtte nyte alene. Og det er jo noe man generelt bør tenke på når man bestiller et sexleketøy.

Det lønner seg å ta en prat med partneren, og kikke litt på utvalget sammen, slik at man finner noe begge vil like om målet er å bruke det sammen. Om man gjør som jeg gjorde første gang, og tar det opp etter noen glass, kan det føles litt mindre kleint.

Kondomeriet hadde dog vært snille nok til å legge ved noen prøver av Kondomeriets orgasmekrem, og disse var hun langt mer interessert i, så det ble en trivelig kveld allikevel.  Denne kremen øker blodsirkulasjonen og gir en pirrende og varm følelse. Jeg tok litt i hånden og brukte den på henne under forspillet. Den luktet friskt av peppermynte eller noe, og den smakte også godt.

 Men det nye leketøyet mitt måtte nok vente litt.

En kveld da samboeren var borte kunne endelig få testet den nye Fleshlighten.  Siden jeg har prøvd slike produkter tidligere visste jeg at det lønner seg å varme opp produktet før man starter. Dette gir en langt mer virkelighetsnær følelse og kan gjøres ved å legge sleeven i varmt vann, eller bruke en såkalt «Fleshlight Sleeve Warmer» som man får kjøpt hos Kondomeriet. Jeg gjorde meg klar, og hadde godt med vannbasert glidemiddel i og rundt åpningen.

Glidemiddel er essensielt, og jeg anbefaler at man kjøper et som er luktfritt. Noen glidemidler legger igjen en søtlig lukt, og personlig er jeg ikke noe fan av det. Kondomeriets glidemiddel Luksus – Naturlig, som de hadde vært vennlige nok å legge ved, var helt uten lukt og det fungerte godt.

Det er nesten skummelt hvordan Fleshlight klarer å simulere ekte vare. Du får riktignok ikke puten, luktene, stønnene og hendene en partner gir deg, men sammenlignet med å bare bruke hånda, er det en langt deiligere opplevelse.

På denne modellen var det som nevnt sikksakk-riller på innsiden, og da jeg førte penis inn, føltes det som å penetrere gang på gang. Rillene strøk og slapp om hverandre til jeg hadde trykket den helt inn. Og på vei ut igjen gjorde de det samme. Jeg må ærlig innrømme at det var veldig vanskelig å holde igjen, og jeg måtte ta det med ro for ikke å komme for fort. Jeg ville tross alt at nytelsen skulle vare litt lenger enn 3 minutter.

I enden av Fleshlighten sitter det en skrukork som gjør at man kan regulere vakuumet i vaginaen. Stenger man den, blir den trang og nærmest suger og klemmer rundt hodet og skaftet.  Åpner man slipper trykket litt og man kjenner bedre strukturen inni sleeven. Min erfaring er at begge deler er deilig og at det beste er å variere underveis.

Det absoluttet høydepunktet med en Fleshlight er for meg når man kommer. Å trykke leketøyet hardt ned gjør at den store mye delen på utsiden klemmes rundt roten på penis, og det føles veldig nære en virkelig vagina. Det er som om hjernen blir lurt trill rundt av å oppnå klimaks i et slikt leketøy.

Skal man sammenligne med
å bruke hånden,
er det to forskjellige verdener.

Jeg kom så hardt og lenge at jeg så stjerner, og det var så deilig at jeg nesten følte jeg hadde bedratt kjæresten. Mo i knærne og varm i ansiktet, måtte jeg puste rolig i noen sekunder før jeg tok fatt på den delen som er Fleshlights eneste minus. Rengjøringen.

Med alt sexleketøy er hygiene viktig, og produkter må vaskes etter bruk. Det bør absolutt ikke brukes vanlig såpe da disse kan skade produktet, så pass på å kjøpe med vibratorrens som skånsomt desinfiserer leketøyet.

Når det gjelder en Fleshlight så mener jeg at rengjøringen er litt knotete. Man må åpne i bunn og skylle ut moroa, man må bruke egnet rensemiddel, og den må tørkes godt med et håndkle eller en hårføner, før den gnis inn med Fleshlight Renewal Powder. Noen sier dette bare er maismel, eller at det gjør samme nytten, men bedre å være på den sikre siden. Det viktigste er uansett at den er helt ren, og 100% tørr før man legger den bort. Det delikate materialet må vedlikeholdes for ikke å forringes, og tar du vare på din Fleshlight, har du mange deilige stunder foran deg.

Selv om rengjøringen er litt pés, så er allikevel en Fleshlight verdt pengene! Jeg har tidligere forsøkt Fleshlight Stamina Trainer, en av variantene fra Fleshlight Girls, og nå altså denne Limited Edition-varianten fra Kondomeriet. Personlig merker jeg ikke voldsom forskjell på de forskjellige modellene. Jeg testet en gang nå å bruke en Fleshlight Girls og denne nye, og selv om de er forskjellige, tror jeg ikke det spiller så stor rolle hvilken du velger. Kan noen vil mene noe annet.

Det jeg kan, og vil si noe om er at jeg har også forsøkt et lignende leketøy fra en annen kjent fabrikant, og Fleshlight er i en klasse for seg selv. Det er helt klart ikke ufortjent at Fleshlight er verdensledende på markedet.

Jeg kan uten forbehold anbefale en Fristende Fleshlight – Limited Edition. Har du sittet på gjerdet og lurt på om dette er noe for deg, eller syns du kanskje det er litt flaut? Glem det.

Det er bare å bestille med én gang.

Du vil ikke angre!

Så, om du vil ha meg unnskyldt, jeg *kremt* har noe jeg må gjøre.