Arcwave Ion pakke med glid og rens

Artikkelnr. 121008
1799,- før 2257,00

HANS FAVORITT

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Vår bestselgende masturbator med samme trykkbølger som verdenskjente Womanizer! I denne Arcwave Ion pakken får du også med deilig glid og rens…

Mannens svar på Womanizer

Lyst til å oppleve en ny og mer intens måte å komme på? Med Arcwave Ion masturbator kan du det. Faktisk bruker dette sexleketøyet den samme banebrytende teknologien, som womanizer gjør, med trykkbølger! Med denne kan du virkelig få kjenne hvordan en kvinnelig orgasme føles som, ihvertfall så nært det er mulig å komme...

Masturbatoren er det første sexleketøyet for menn som bruker Pleasure Air-teknologi, trykkbølgene som Womanizer er blitt så elsket for! Trykkbølgene stimulerer nerveendene på undersiden av penis, i forhudsstrengen (frenulum), som er vanskelig å stimulere ordentlig under samleie, onanering og andre sexleketøy for menn. Faktisk er disse følsomme nerveendene de samme som skaper sterke og intense orgasmer hos kvinner. Trykkbølgene gir målrettet stimulering og gir deg en ny, variert og intens måte å få orgasme på. Denne masturbatoren, med sine 8 intensitetsnivåer, vil garantert gå deg på nervene – i absolutt beste mening!

Arcwave Ion er minimalistisk, futuristisk og kommer i et stilrent design. Denne kan fint settes på nattbordet uten at noen vil kunne avsløre hva som gjemmer seg bak fasaden! For å avdekke hylsen og selve masturbatoren, trenger du bare å vri basen og hylsen fra hverandre!

Hvordan bruke masturbatoren?

Penis plasseres inni en myk og deilig silikonhylse. Silikonhylsen kommer i én størrelse, men er veldig fleksibel og passer de fleste penistørrelser. Merk at det er best å innføre penis når den er erigert. En silikonhette ligger rundt forhudsstrengen og lager et lite vakum som "sutter" og pulserer på området under glansen. Området stimuleres uten faktisk berøring – og uten at du behøver å løfte en finger. Stimuleringen skjer takket være endringer i lufttrykket som oppstår inne i hetta når trykkbølgene aktiveres! Dette vil definitivt ta orgasmen til et nytt nivå.

Du kan bruke Arcwave som en hvilken som helst annen masturbator, men for å få presis stimulering av trykkbølgene, må penis ligge forholdsvis i ro inne i hylsen. Det betyr at du fint kan onanere med eller uten hylsen før du aktiverer trykkbølgene og avslutter på magisk vis. Du kan selvsagt støte og vri litt på penis underveis, men ved for kraftige bevegelser vil du kunne miste kontakt med de deilige trykkbølgene. Ettersom hylsen er dekket av silikon, kan du klemme rundt den og øke intensiteten der du vil! Her handler det om å utforske og finne ut av hvordan Arcwave Ion funker best for deg.

Få med glid og rens

I Arcwave Ion pakken får du også med et deilig glidemiddel og en rensespray som er spesielt tilpasset for dette leketøyet. Med disse to gjør du opplevelsen enda bedre. Dette vannbaserte glidemiddelet fra EasyGlide gir god glid, uansett hva du ønsker å bruke det til. Glidemiddelet kan trygt brukes under både samleie, med alle typer sexleketøy og med kondomer. Glidemiddelet har en glatt og tynn konsistens, som ikke klisser og som fjernes lett med vann. Glidemiddelet er nøytral på lukt og smak.

Vibratorrensen kommer på en praktisk sprayflaske som rommer 150 ml. Med denne vibratorrensen er det derfor ikke nødvendig med hverken innsmøring eller klissete fingre. Sprayen sprayes direkte på sexleketøyet, som et tynt lag, etter at du har vasket sexleketøyet med vann og intimsåpe. La sprayen få virke litt før den skylles eller tørkes av. Så enkelt! 

Glidemiddel Ingredienser: aqua, hydroksyetylcellulose, sitronsyre, glyserin, kaliumsorbat, natriumbenzoat.

Vibratorrens Ingredienser: 5% non-ionogenc surfactants, anionic surfactants, methylchloriosothiazolinonc, methylisothiazolinone.

Hvor mange stjerner vil du gi?