Womanizer OG mørk grå orgasmepakke

Artikkelnr. 121254
1699,- før 2128,00

ORGASME-PAKKE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Vår bestselgende g-punktvibrator med de verdenskjente trykkbølgene til Womanizer og vibrasjoner! I denne orgasmepakken får du også med deilig glid på kjøpet…

Med denne pakken slipper du å lete deg frem til ekstra tilbehør. Her får du nemlig med en av våre bestselgende sexleketøy og et deilig glidemiddel som passer til: 

Womanizer OG g-punktvibrator Mørk grå

Er du allerede fan av Womanizer’s trykkbølgeteknologi og g-punktstimulering? Da kommer du til å elske denne nye varianten! I denne pakken får du Womanizer sin unike g-punktvibrator - men dette er ikke hvilken som helst g-punktvibrator heller. Womanizer OG er den første g-punktvibratoren som kombinerer både Pleasure Air teknologi og vibrasjon! Kombinasjonen av begge disse teknologiene kommer til å gi deg helt himmelske g-punktorgasmer... Uansett om du har prøvd g-punktstimulering tidligere eller ikke, er dette sexleketøyet verdt å prøve. Womanizer OG er et allsidig og lekent sexleketøy som både kan brukes mot klitoris og mot g-punktet i skjeden. Start med å stimulere klitoris for oppvarming, og avslutt med g-punktet! 

G-punktvibratoren er laget i et deilig kroppssikkert silikonmateriale som føles silkemykt mot huden. Den er ergonomisk formet slik at den skal passer perfekt inn i skjeden og treffe akkurat riktig på g-punktet. Vibratoren er god å holde i hånden ved bruk, og styres enkelt via knappene på skaftet. I tillegg har den smart silence, slik at trykkbølgene/vibrasjonene kun er på når leketøyet er i kontakt med huden. Skaftet er bøyelig slik at den er enkel å jobbe med for å finne den riktige stillingen for deg!

Womanizer OG er utstyrt med hele 12 deilige intensitetsnivåer og 3 vibrasjonsnivåer - så er her det mye å leke seg med. Den har også den smarte After glow-funksjonen som Womanizer er så kjent med, slik at du kan avslutte klimakset på deiligst mulig måte. G-punktvibratoren er selvsagt 100% vanntett, så Womanizer OG kan også bli med inn på badet!

Deilig glidemiddel følger med

Dette vannbaserte glidemiddelet fra EasyGlide gir god glid, uansett hva du ønsker å bruke det til. Glidemiddelet kan trygt brukes under både samleie, med alle typer sexleketøy og med kondomer. Glidemiddelet har en glatt og tynn konsistens, som ikke klisser og som fjernes lett med vann. Bruk en liten mengde sammen med Womanizer OG og kjenn hvordan hele opplevelsen blir bedre og deiligere... Glidemiddelet er nøytralt på lukt og smak, så selve sengekosen må du krydre selv. Tuben rommer 150 ml. 

Ingredienser: aqua, hydroksyetylcellulose, sitronsyre, glyserin, kaliumsorbat, natriumbenzoat.

Hvor mange stjerner vil du gi?