Womanizer Liberty Lily Allen pakke rens

Artikkelnr. 120081
1 omtaler
965,- før 1094,00

FÅ RENS

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Womanizer Liberty by Lily Allen er et fyrverkeri av et sexleketøy! Kjøp den nå og få med en vibratorrens gratis.

Orgasmefavoritt

Womanizer har definitivt blitt en snakkis – og det med god grunn. Med denne lekne klitorisstimulatoren kan du både få orgasme raskere – og multiorgasmer. 

Grunnen er enkel: Womanizer stimulerer alle nerveendene i klitoris samtidig – mmm! Dette gjøres helt uten direkte berøring, ettersom silikonhetten lager et vakuum, som «sutter» på klitoris, og aktiverer deilige trykkbølger. Den unike orgasmefremkallende teknologien gjør det lettere å få orgasme og forhindrer overstimulering. Det betyr at du kan få kjenne den deilige følelsen igjen og igjen og igjen...

Womanizer Liberty Lily Allen

Womanizer Liberty Lily Allen kommer i friske og lekne farger som artisten selv beskriver som morsomme, feminine og modige. Med Womanizer Liberty kan du velge mellom seks pirrende intensitetsnivåer. Det er nærmest umulig å ikke finne et nivå som vipper deg over kanten. Den er dessuten oppladbar, vanntett og kommer med et reisevennlig magnetdeksel. Dette sikrer både diskré og hygienisk oppbevaring – og gjør den enkel å ta med seg i veska, for eksempel på vei til en leken partner... Womanizer Liberty Lily Allen er en Limited Edition, og kommer i et begrenset opplag. Sikre deg den nå, og opplev deilige orgasmer, du og.

Vibratorrens inkludert

I en tidsbegrenset periode får du vibratorrens Toyjoy spray inkludert på kjøpet. Vibratorrens i sprayform er et must når du skal rengjøre din Womanizer, for å ikke tette for de deilige trykkbølgene. Rensesprayen kan brukes alle dine sexleketøy – og alt som skal til er en enkel vaskerutine, med noen få sprut av sprayen. Flasken rommer 150 ml. 

NB: Skyll av umiddelbart dersom sprayen kommer i kontakt med øynene. Oppbevares utilgjengelig for barn. Produktet skal oppbevares i romtemperatur, unngå direkte sollys.

Ingredienser: Vann, dodecylbenzenesulfonate, methylpentandiolpropylene glycol, PEG-200, parfyme. Inneholder ikke alkohol. 

Inspirasjon: 

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?