I denne pakken får du alle kvinners must-have: We-Vibe Melt og den populære sexboksen til Iselin Guttormsen! Her får du mye produkt for pengene... og mye orgasmer!

Sexboks + vår bestselgende klitorisstimulator

I denne herlige orgasmepakken kan du sikre deg to av våre bestselgende produkter til en rabattert pris: We-Vibe Melt i korall og sexboksen Feel Desire by Iselin Guttormsen. Begge produktene er anbefalt av sexologen selv! 

We-Vibe Melt korall

I pakken finner du alle kvinners must-have i nattbordskuffen: We-Vibe Melt, her i frisk korall-farge. Klitorisstimulatoren We-Vibe Melt bruker den samme teknologien som Womanizer er blitt så elsket for. Sexleketøyet bruker ikke vibrasjoner, men trykkbølger! We-Vibe Melt gir deg orgasme uten at klitoris berøres, på grunn av trykkbølgene som sendes ut. Alle nervetråder i klitoris stimuleres samtidig, og du opplever en skånsom sugende og pulserende følelse. Drypp litt vannbasert glidemiddel over klitoris, og kjenn forventningen bruse i hele kroppen! Plasser så forsiktig We-Vibe Melt over klitoris, og slå på de deilige trykkbølgene. Juster plasseringen, så den gir deg best mulig nytelse og kos deg med de 12 ulike nivåene – fra pirrende og mykt til litt heftige pulseringer! Du kommer til å bli overrasket over hvor deilig denne er... 

Feel Desire by Iselin 

Sammen med dette fantastiske sexleketøyet får du med den populære sexboksen Feel Desire by Iselin. Feel Desire by Iselin Guttormsen er en boks for deg som er nysgjerrig på egen seksualitet og som vil utforske ditt seksuelle potensiale enda mer. I boksen kommer det en kombinasjon av produkter som skal kunne tilfredsstille både deg og partner, og la dere eksperimentere med hverandre på nye og deilige måter. Boksen består av spennende sexleketøy og tilbehør som sexolog Iselin Guttormsen har plukket ut for å gi deg et mer lekent sexliv, med mer nytelse og mer begjær! Alle produktene i sexboksen kan du faktisk bruke samtidig med klitorisstimulatoren, så her har du masse å leke deg frem med. 

Hvor mange stjerner vil du gi?