Vibratorrens 20 ml

Artikkelnr. 116277
2 omtaler
39,-

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

  • Farge: Blå
  • Materiale: Teknisk sprit
  • Merke: Luksus
  • Mengde ml: 20

Tilbehøret du MÅ ha - nå i hendig reisestørrelse! Gi vibratoren, dildoen eller vaginaen din den beste behandlingen. Smak og Behag Vibratorrens er en bakteriedrepende og desinfiserende rensegelé for alle dine sexleketøy.

Desinfiserende gelé for alle sexleketøy

God hygiene i forbindelse med sexleketøy er viktig for å unngå å få irritasjon i underlivet, som skjedekatarr, sopp- og urinveisinfeksjon. Det gjelder alle sexleketøy for både han og henne som har hatt kontakt med underlivet, både innvendig og utvendig.

Smak & Behag Vibratorrens tar bort minst 99% av de skadelige bakteriene. Du kan blant annet rengjøre leketøy av materialene Vinyl (PVC/ lakk), lateks, plast, gummi, acryl, silikon, glass, metall, Cyberskin, Real-skin (realitiske materialer) osv. Du kan altså bruke Vibratorrensen til alle dine sexleketøy!

Rengjør kun leketøyet

Underlivets eget forsvar mot skadeliggjørende bakterier er en bakteriflora av de gode bakteriene. Det er derfor viktig at man ikke desinfiserer skjede/anus, men heller fokuserer på å ha god hygiene på leketøyene. Underlivet er selvrensende.

Husk:

Sexleketøy er en kilde for seksuelt overførbare sykdommer og bør aldri byttelånes, selv etter man har renset det skikkelig.

Innholdsfortegnelse:

Denatured Alcohol, Aqua, Isopropyl Alcohol, Glycerin BP, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethhanolamine, Perfume, Cl42090V

Dette sier andre kunder (2)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: