YESforLOV intimspray

Artikkelnr. 116140
239,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Materiale: Spray
  • Merke: YESforLOV
  • Mengde ml: 15
  • Duft/smak: Blomster

Fremhev din femininitet med denne private parfymen for undertøy. Bruk den når du føler deg litt frekk, eller for den ekstra gode, velduftende følelsen. 

Intimspray for undertøyet

Intimsprayen fra elegante, franske YESforLOV vil forhekse partneren din akkurat der han håper det mest, men forventer det minst. Uimotståelig hett og sensuelt, laget for å gjøre dine intime stunder pirrende velduftende. For å gjøre de minste, hemmeligste delene av huden din til en fristende godbit. Hvor som helst, når som helst. Slik at din partner etterlates med et minne om duften din som varer, i morgen og for alltid.

Ha den i nær rekkevidde

Det ser ut som en helt vanslig flaske, men er ingenting å kimse av. Dette er den ene du ikke vil glemme. Med elegant design og sexy etikett er denne lille sprayen allerede skjelvende av nytelse ved tanken på å få være med deg i vesken eller toalettmappen. Flasken rommer 15 ml, og gir perfekt dosering for hvert spray.

Det rette øyeblikket

I hemmelighet, like før, bare for å være sikker. Uskikkelig, på et skjult punkt. Eller sakte, uimotståelig, ta deg tid, for kvinner og menn som vet akkurat hva som venter.

Hud mot hud

For hele kroppen. Akkurat der partneren din håper å finne den, men der det er minst ventet. Eller du kan følge instinktene, her, der, uten hemninger, for å sette i gang en herlig sensuell skattejakt.

Endelig alene

Å krydre kroppen din med YESforLOV er like mye for deg selv som andre. Mellom dere vil duften nå nye høyder. Alt du trenger å gjøre, er å åpne skjulte dørlåser. Prøv alle mulige kombinasjoner, en etter en.

I luften

En av hemmelighetene i denne kroppssprayen er den varme og velduftende blomsten Plumeria. Søt og sensuell; denne duften vil gi partneren lyst til å spise deg opp. Den er elegant og raffinert, og fremhever skjønnheten i huden på selv de mest hemmelige områdene, samtidig som den ikke kommer i konflikt med din vanlige parfyme.

Innholdsfortegnelse:

Aqua, Parfum, Alcohol Denaturated, Glycerin, Amonium Acryloyldimethyltaurate, Vp Copolymer, Methylchloroisothiazolinone, Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Isoeugenol, Linalool.

 

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: