YESforLOV duftspreder LOV'Space

Artikkelnr. 119018
899,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (9)

  • Merke: YESforLOV

Duftsprederen LOV'Space sprer velduftende damp i rommet. Diffuseren er enkelt, elegant og eksklusiv! NB: Duft må kjøpes separat.

Elegant duftspreder

Diffuseren LOV’Space fra YESforLOV sprer velduftende damp i rommet og skaper en unik og sensuell atmosfære der du vil ha det, enten det er i stuen, på badet eller på soverommet... Duftsprederen utgjør i tillegg en lekker detalj i interiøret og har en liten lampe som avgir et behagelig, dempet lys.

NB: Pakke med duftspreder og duft finner du her.

Har du allerede kjøpt duftdiffuser, kan du finne påfyll her.

Oppladbar og enkel

Duftsprederen er lett å bruke. Diffuseren har én knapp som skrur maskinen av og på og som lar deg endre intesitetsgrad. Holder du knappen inne i tre sekunder, kan du skru av og på nattlyset. Diffuseren lades enkelt opp via den medfølgende USB-kabelen. Den har en ladetid på rundt 4 timer, og diffuseren kan vare i opptil 8 timer på det tredje intensitetsnivået. De 6 lampene vil blinke når batteriet er flatt, og lyse opp når den er fulladet. Nattlyset kan ikke være på mens den lades.

Seks intensitetsnivåer

Diffuseren har totalt seks intensitetsgrader. Den bruker 0,9 ml duft i timen på det laveste nivået. Da sprayer den ut duft i 1,5 sekunder hvert minutt. På den høyeste intensitetsgraden forbruker den 3,09 ml i timen og pumper ut duft hvert tiende sekund.

NB: Diffuseren bør ikke dekkes. La den stå på en vertikal overflate. Slå apparatet av før påfyll eller rengjøring.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: