YESforLOV delay spray

Artikkelnr. 119017
1 omtaler
399,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Materiale: Spray
  • Merke: YESforLOV
  • Mengde ml: 10

Delay spray fra YESforLOV utsetter hans klimaks og forlenger nytelsesstunden – uten å virke nummende!

Delay spray

Delay sprayen fra YESforLOV er en nytelsesforlengende spray (Pleasure prolonging formula) som passer for alle menn som ønsker å forlenge ereksjonen og nytelsen. Sprayen er basert på naturlige ingredienser og beriket med essensielle oljer og planteekstrakt, som blant annet kryddernellikolje, mentol og kassiakanelolje. Sprayens egenskaper øker blodsirkulasjonen i penis, gir en varmende og kjølende effekt og forsterker opphisselsen, uten at det går utover følsomheten på penis.

Slik bruker du sprayen

  • Spray maks 1-2 ganger på penishodet og skaftet pr. gang.
  • Hold flasken rundt 20 centimeter fra penis når du sprayer.
  • For best effekt bør sprayen få virke i 5-10 minutter.

NB: Skyll ut med vann ved øyekontakt. Bør ikke brukes med en partner som er gravid eller ammer. Ikke bruk andre produkter på samme område uten å rådføre deg med lege. Ved irritasjon bør du avslutte bruken.

Nok til 60 gangers bruk

Sprayen kommer i en diskré og maskulin flaske i reisevennlig størrelse, som rommer 10 ml. Det tilsvarer rundt 60 gangers bruk. Den er dermatologisk testet og kan trygt brukes med både sexleketøy og kondomer. Kan også brukes med glidemiddel.

Ingredienser: Aqua, alcohol, propanediol, acmella oleracea extract, ethyl menthane carboxamide, Menthol, Cinnamomum cassia leaf oil, eugenia caryophyllus bud oil, melaleuca alternifolia leaf oil, cinnamal, eugenol

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: