Vive vibratorrens skum

Artikkelnr. 121379
149,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Farge: Klar
  • Merke: Vive
  • Mengde ml: 140

Rask og effektiv vibratorrens i skumform fra Vive! Denne vibratorrensen fjerner alle uønskede bakterier og gjør leketøyet ditt klar for en ny runde!

Vibratorrens fra Vive i skum

Vedlikehold av sexleketøyene dine er avgjørende for at de skal vare år etter år, og med Vive vibratorrens blir rengjøringen enkelt og effektiv. Denne vibratorrensen er skapt for å gi deg en overlegen renseopplevelse, og setter standarden for hygiene og komfort. Den luksuriøse skum-formelen glir lett på dine sexleketøy, og fjerner raskt urenheter og rester. Bare påfør en passende mengde direkte på produktet, og skyll deretter grundig med vann eller bruk en fuktig klut for å fjerne rengjøringsmiddelet. Med en skånsom avslutning, tørk produktet forsiktig med et lofritt håndkle for å sikre en skinnende ren finish.

Vive forstår viktigheten av å beskytte helsen din, derfor inneholder vibratorrensen ikke fargestoffer, parabener, fosfater, klor, ammoniak eller syrer. Ikke bare bryr vi oss om helsen din, men også om planeten vår – flasken er produsert i resirkulerbar plast, og ingrediensene er fullstendig biologisk nedbrytbare.Velg det beste for dine intime øyeblikk med Vive vibratorrens, din pålitelige følgesvenn for en grundig rengjøring som holder leketøyene dine i topp stand!

Spesifikasjoner: 

  • Ingredienser: Non-ionic surfactans <5% sodium benzoate
  • Flasken rommer 140 ml

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: