YESforLOV fuktighetsgivende glidemiddel

Artikkelnr. 116129
5 vurderinger 3 omtaler
299,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

  • Materiale: Vannbasert
  • Merke: YESforLOV
  • Mengde ml: 100

Et naturlig og innhyllende glidemiddel. Den ideelle forbindelsen mellom deg og partneren, med et nærvær dere simpelthen ikke vil glemme. Glidemiddelet passer for par, menn og kvinner, og for singel nytelse.

YESforLOV fuktighetsgivende glidemiddel er et vannbasert glid med myk og glatt konsistens. Beriket med pleiende aloe vera og hyaluronsyre gir den en ekstra glatt og deilig følelse for dine intime områder. Det er uten lukt, og laget med renset vann. 

La det gli, lenge...

Naturlig glidemiddel for langvarig nytelse. Hyaluronsyre er en viktig del av bindevevets grunnsubstans, og finnes også i leddvæske. Det er med på å gi den dens seige konsistens, og er det beste smøremiddelet som finnes. Det brukes blant annet i antirynke-oppskrifter. I dette glidemiddelet er det kombinert med glyserin, kjent for sine glatte egenskaper. Den ideelle doseringen av disse to ingrediensene gir en signifikant økning av vevets smøre-egenskaper, og gjør at glidet naturlig kompenserer for de periodene eller dagene hvor du ikke selv produserer tilstrekkelig med naturlig glid.

Optimalt for den naturlige følelsen

Glidemiddelet er gynekologisk testet, garantert allergivennlig, uten parabener, allergener, mineralolje eller silikon.

Glidemiddelet gir optimal kontakt, komfort og nytelse, og lar deg beholde den naturlige følelsen. Bruk ønsket mengde, og la deg gli inn i sensualitetens verden. Glidemiddelet passer for bruk med kondomer.

Flasken rommer 100 ml, perfekt å ha i toalettmappen eller bagen på reise. 

Innholdsfortegnelse:

AQUA (WATER/EAU), GLYCERIN, PROPANEDIOL, ALOE BARBADENSIS LEAF, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ALLANTOIN, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM HYALURONATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TROMETHAMINE. CE0459

Dette sier andre kunder (3)

Hva synes du om produktet?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: