RFSU Graviditetstest

Artikkelnr. 112347
1 omtaler
109,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (1)

  • Merke: RFSU

Har du mistanke om at du kan være gravid, eller ønsker å sjekke? RFSU graviditetstest vil gi deg en indikasjon på om dine mistanker er riktige. Resultatet er 99% sikkert.

Enkel hjemmetest

Med RFSUs graviditetstest kan du selv raskt og enkelt finne ut om du er gravid. Du kan ta testen allerede 6 til 15 dager etter befruktning, det vil si cirka én uke før forventet menstruasjon. For best mulig resultat er det en fordel å ta testen om morgenen ved første toalettbesøk. 

Oppdages tidlig

Når du blir gravid starter kroppen å produsere et hormon som heter hCG ( human Chorionic Gonadotropin), og innholdet av dette øker i starten av graviditeten. Det er dette hormonet som vil forekomme i urinen, og testen finner dette tidlig i graviditeten. 

Denne testen er den samme som brukes av jordmødre og gynekologer i Sverige.

Viktig å huske på:

  • RFSU Graviditetstest måler hormonet hCG i urinen. Det er derfor veldig viktig at bruksanvisningen følges i detalj, hvis ikke kan resultatet bli feil.
  • Testen er for utvortes bruk, og hver test kan kun brukes én gang.
  • Ikke bruk testen om datoen på forpakningen er utgått eller om folieomslaget er ødelagt. Utgåelsesdatoen finner du både på utsiden og innsiden.
  • Enkelte legemidler inneholder hCG, og kan derfor gi misvisende resultat på testen. Det samme gjelder enkelte uvanlige sykdommer eller om din urin inneholder store mengder bakterier.
  • Dersom du er usikker på resultatet eller om det ikke stemmer overens med dine forventninger, ta kontakt med din lege eller gynekolog.
  • Om testen viser et svakt positivt resultat anbefales det at du tar en ny test etter noen få dager.

Informasjon om hvordan testen skal tas står på baksiden av pakken i form av tekst og illustrasjoner.

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: