RFSU Graviditetstest

Artikkelnr. 112347
2 vurderinger 1 omtaler
99,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)
Finn produktet i butikk

  • Merke: RFSU

Har du mistanke om at du kan være gravid, eller ønsker å sjekke? RFSU graviditetstest vil gi deg en indikasjon på om dine mistanker er riktige. Resultatet er 99% sikkert.

Enkel hjemmetest

Med RFSUs graviditetstest kan du selv raskt og enkelt finne ut om du er gravid. Du kan ta testen allerede 6 til 15 dager etter befruktning, det vil si cirka én uke før forventet menstruasjon. For best mulig resultat er det en fordel å ta testen om morgenen ved første toalettbesøk. 

Oppdages tidlig

Når du blir gravid starter kroppen å produsere et hormon som heter hCG ( human Chorionic Gonadotropin), og innholdet av dette øker i starten av graviditeten. Det er dette hormonet som vil forekomme i urinen, og testen finner dette tidlig i graviditeten. 

Denne testen er den samme som brukes av jordmødre og gynekologer i Sverige.

Viktig å huske på:

  • RFSU Graviditetstest måler hormonet hCG i urinen. Det er derfor veldig viktig at bruksanvisningen følges i detalj, hvis ikke kan resultatet bli feil.
  • Testen er for utvortes bruk, og hver test kan kun brukes én gang.
  • Ikke bruk testen om datoen på forpakningen er utgått eller om folieomslaget er ødelagt. Utgåelsesdatoen finner du både på utsiden og innsiden.
  • Enkelte legemidler inneholder hCG, og kan derfor gi misvisende resultat på testen. Det samme gjelder enkelte uvanlige sykdommer eller om din urin inneholder store mengder bakterier.
  • Dersom du er usikker på resultatet eller om det ikke stemmer overens med dine forventninger, ta kontakt med din lege eller gynekolog.
  • Om testen viser et svakt positivt resultat anbefales det at du tar en ny test etter noen få dager.

Informasjon om hvordan testen skal tas står på baksiden av pakken i form av tekst og illustrasjoner.

Dette sier andre kunder (1)

Hva synes du om produktet?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: