Orgie High Voltage liquid vibrator

Artikkelnr. 121424
349,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Merke: Orgie
  • Mengde ml: 15

Orgies opphissende liquid vibrator, skapt for å levere en sensasjonell kombinasjon av vibrerende og prikkende effekt. Denne unike formelen er perfekt for de som søker ekstra spenning og intensitet i sine intime øyeblikk!

Orgie High Voltage liquid vibrator

Hvis du ikke har prøvd en Sexy Vibe High Voltage fraa Orgie ennå, har du noe spennende i vente... Dette er en ekstra kraftig og opphissende liquid vibrator laget av aktive ingredienser fra planter. Når gelen kommer i kontakt med huden, gir den umiddelbar kraftig vibrasjons- og prikkeeffekt! Det vil være noe helt annerledes enn det du har opplevd tidligere... Den flytende konsistensen gjør det enkelt å påføre og massere inn, og den er ideell for de som søker ekstra spenning og intimitet i sin erotiske lek. Bruk flytende vibrator på erogene soner, klitoris eller penis, og kjenn hvordan alt føles mer intenst og deilig!

NB! Vi anbefaler å starte med 1 pump først, og deretter justere mengde etter hva som føles behagelig for deg. 

Spesifikasjoner: 

  • Ingredienser: aqua, glycerin, polysorbate 80, propylene glycol, aloe barbadensis leaf juice, spilanthes acmella flower extract, carbomer, phenoxyethanol, sodium saccharin, niacinamide, aminomethyl propanol, ethylhexylglycerin, mentha arvensis leaf oil, limonene, potassium sorbate, sodium benzoate.
  • Bruk: Opphissende gel for intime områder; erogene soner, klitoris og penis 

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: