Orgasmekrem for menn On

Artikkelnr. 120105
3 omtaler
269,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Materiale: L-arginin
  • Mengde ml: 50

Orgasmekrem for menn! Denne hurtigvirkende gelen kan gjøre nytelsen bedre, og ereksjonen hardere og tykkere.

Orgasmekrem for menn

Orgasmekremen for menn fra On er utmerket å bruke for deg som ønsker å gjøre god sex (enten alene eller med en partner) enda bedre. Orgasmekremen er også fin å bruke for menn som opplever nedsatt følsomhet på grunn av diabetes eller som har dårlig blodsirkulasjon. Orgasmekremen inneholder L-Arginin, en aminsyre som gjør at blodårene retter seg ut. Når den smøres på penis, vil blodet lettere strømme ned til penis og gjøre deg enda mer sensitiv for berøring. Den økte blodstrømmen vil også kunne gjøre at penis føles tykkere og fastere! Orgasmekremen er behagelig å påføre. Den masseres direkte på penis og gir en silkeaktig glid varer! Når orgasmekremen starter å virke, kan du føle en kriblende og varmende effekt, økt blodtilstrømning eller kanskje til og med en liten økning i omkrets. Vi er alle forskjellige og reagerer forskjellig, så eksperimenter litt med ulik mengde av orgasmekremen for menn.

Kan brukes under samleie

Orgasmekremen for menn kan også brukes som glidemiddel under håndjobben for å gjøre det enda deiligere. Kremen kan også brukes sammen med en partner! Men overflødig krem bør tørkes av før penetrering. Og slapp helt av - du vil fortsatt kjenne de deilige effektene av orgasmekremen. Det kan faktisk hende at partneren også vil kunne merke litt ekstra deilig kribling. Orgasmekremen kan også brukes sammen med kondom, og er helt fantastisk for menn som ikke føler så mye når de bruker kondom! Den inneholder ingen olje og vil derfor ikke kunne ødelegge kondomet. 

Tuben rommer 50 ml.

Ingredienser: Water, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Butea Superba, L-arginine, Vitamin E (Alpha Tocopherols), Niacinimide, Hydroxyethylcellulose, Methyl Salicytale, Polyacrylate 13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Gluonolactone, Sodium Benzoate, Methyl Nicontinate, Natural Scents, Cinnamomum Zeylancium, Honeysuckle Extrakt.

Dette sier andre kunder (3)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: