YESforLOV massasjeskum sprudlende 150 ml

Artikkelnr. 121389
329,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Farge: Hvit
  • Merke: YESforLOV
  • Mengde ml: 150

Deilig og sprudlende massasjeskum fra YESforLOV som gir deg en utrolig god friskhetsfølelse på huden! En unik opplevelse som forvandler hver berøring med partneren din...

Sprudlende deilig massasjeskum fra YesforLov! 

Dykk inn i en verden av fortryllende velvære med YesforLovs luksuriøse massasjeskum! Deres unike massasjeskum tar deg med på en reise av sanselig nytelse og forvandler hver eneste berøring til en minneverdig opplevelse. Hver flaske inneholder en overdådig kremet skumformel som omfavner huden din og vekker dine sanser til live. Med nøye utvalgte aktive ingredienser, får huden din en glitrende og oppkvikkende følelse som varer lenge etter massasjen er over. Den delikate duften som omgir skummet er en sammensetning av blomsterlige nyanser, forførende skinnnoter og beroligende tredufter. Dette er ikke bare en massasjeskum; det er en duftende symfoni som setter scenen for intime stunder med din kjære.

Vår massasjeskum er skapt med omsorg for alle hudtyper – enten du har normal, fet, tørr eller atopisk hud, kan du glede deg over denne fortryllende opplevelsen. Ta med deg denne luksuriøse flasken inn på badet, og skap en atmosfære av lidenskap og intimitet som vil forsterke deres forbindelse. Ta steget inn i en verden av sensuell luksus med YesforLovs massasjeskum!

Hvordan bruker man massasjeskummet? 

-Rist flasken kraftig før bruk, helst opp ned.

-Spray massasjeskummet på de delene av kroppen du ønsker og inspirerer deg mest, og nyt den sprudlende lyden.

-Masser skummet sensuelt inn i huden og la sansene dine ta inn den herlige duften!

Spesifikasjoner: 

  • Hudvennlig/dermatologisk testet.
  • Vegansk
  • Ingredienser: Isobutan, vann, propan, cyklopentasiloksan, alkohol denat parfyme, ppg-15 stearyleter, hydroksyetylcellulose, cetea butan, benzylsalisylat, hydroksycitronellal, linalool, heksyl alfa-isometylionon, citronellol, kumarin, bht. 
  • Flasken rommer 150 ml. 

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: