YESforLOV Massasjeglid 3-1 fersken

Artikkelnr. 118391
2 omtaler
299,-

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

  • Merke: YESforLOV
  • Mengde ml: 50
  • Duft/smak: Fersken

Du vet aldri hvordan en sensuell massasje ender. Dette 3-1 produktet er et pleiende glidemiddel som også kan brukes til massasje av erogene soner. Dufter erotisk fersken og aprikos, og gjør huden kyssbar. Nam!

YESforLOV er kjent for sitt øye for erotiske detaljer og høye kvalitet. Det franske merket fortsetter å imponere med sin nye formel "allover massage gel", som er som skapt for hete stunder på soverommet.

Tips: Start med å massere brystvortene, før du kysser og slikker dem rene... 

Sensuell massasje

Massasjegliden er lett, fuktighetsgivende og pleiende for selv de med sensitiv hud. Den glir enkelt utover huden og egner seg til å massere erogene soner med, også underlivet. Smaksatt med fersken og aprikos er det bare å slikke i vei. Den fungerer også som et glidemiddel (vannbasert), så her får du 3-1. Er du veganer? Ingen problem! Alle glidemidlene i YESforLOV-serien er veganske.

Obs: Avslutt bruken om du opplever irritasjon. Rens umiddelbart ved kontakt med øyne. 

Innholdsfortegnelse:

aqua/water/eau,cyclopentasiloxane, propanediol, glycerin, aroma, hydroxyethylcellulose, phenoxyethanol, saccharose, steviarebaudianaextract, sodiumacrylate/sodiumacryloyldimethyltauratecopolymer, isohexadecane,sodiumpolyacrylate,dimethicone,allantoin, glycerylstearate, ethylhexylglycerin,butyrospermumparkii(sheabutter) extract/citricacid, polysorbate80,stearamineoxide,octyldodecanol, triethanolamine,decyloleate,ceteareth 30,sodiumhyaluronate,propyleneglycol, aloebarbadensispowder,oxidizedcornoil, hypericumperforatumoil, carbomer, sodiumpolyacrylate,dicaprylylcarbonate,polyglyceryl-3caprate.

Dette sier andre kunder (2)

Hvor mange stjerner vil du gi?