YESforLOV Bewitching aroma massasjelys

Artikkelnr. 116599
1 omtaler
299,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (10)

  • Materiale: Olje
  • Merke: YESforLOV
  • Mengde ml: 120

Lek med ilden... La lyset brenne og fylle rommet med en fantastisk duft. Lyset forvandles til deilig massasjeolje, klar til å helle over partnerens nakne kropp. Overgi dere til den sensuelle stemningen, og nyt hverandre med deilig massasje. 

Smelt sammen i en erotisk massasje

Levende lys og massasje passer sammen som hånd i hanske, og med dette massasjelyset får dere to i én. Bewitching massasjelys er satt sammen av 100 % plantebasert innhold, beriket med naturlige oljer kjent for sine mygjørende og fornyende egenskaper. Lyset er laget for å smelte til olje, slik at du og partneren kan smelte sammen med varm, glatt olje med fantastisk duft av hvit te, blomster fra Bali og Thanaka - et indisk tre.

Når lyset brenner, vil det bli til varm olje med perfekt temperatur. Sammensetningen byr på naturlig soya, kokos- og sesamolje; alle kjent for sine mykgjørende egenskaper. For å gjøre opplevelsen med Bewitching massasjelys enda bedre, har Yes For Lov tilsatt sin velkjente, forførende duft. 

Forheksende enkelt og forførende

Tenn lyset, og la det brenne i 10 minutter til voksen har smeltet til en rik olje. Blås ut lyset. Om temperaturen føles komfortabel på huden, kan du sakte helle olje over i hendene eller direkte på partneren. Så er det bare å nyte en magisk, avslappende og sexy massasje! 

Yes For Lov Bewitching massasjelys passer også perfekt som et duftlys i hjemmet, for eksempel for en ekstra god atmosfære på soverommet eller badet. 

Massasjelyset inneholder 120 gram i fast form, som blir til olje nok til mellom 20-25 massasjer. 

Produsert i Frankrike. 

Viktig informasjon

Test oljen på et lite område av huden før første gangs bruk for å sjekke eventuelle allergiske reaksjoner. Skyll med vann ved eventuell rødhet eller kløe. Oljen må ikke brukes intimt. Ikke etterlat lyset brennende i mer enn tre timer av gangen. 

Innholdsfortegnelse: 

Hydrogenated vegetable oil, hydrogenated palm kernel oil, parfum, Sesame seed oil, Beeswax, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzy Cinnamate, Benzil Salicylate, Cinnamym Alcohol, Citrocellol, Eugenol, Alpha Iso Methyl, Ionone, Geraniol, Isoeugenol, Butylphenyl Methylpropional, Linalool. 

 

My desire will light
the fire of love
on your skin.
Your hands tend me
like precious embers
and I will give myself to you.

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?