Massasjeolje Nuei varmende tyggegummi

Artikkelnr. 121311
1 omtaler
229,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Materiale: Olje med smak
  • Mengde ml: 100
  • Duft/smak: Tyggegummi

Varmende massasjeolje fra Nuei med deilig tyggegummi-smak! Gni en god mengde over huden og kjenn hvordan varmen gjør deg ekstra opphisset...

Varmende massasjeolje med tyggegummi-smak!

Gjør det ekstra hett med denne varmende massasjeoljen fra Nuei. Dette er en luksuriøs massasjeolje som du aldri ha kjent maken til før. Inviter en leken partner til å bli med på soverommet og gi de en full kroppsmassasje med denne her - vi lover at de kommer til å bli overrasket hvor deilig denne er! Oljen har en frisk tyggegummi-smak, så denne kommer garantert til å bli en ny oralsex-favoritt også! Det som er så unikt med denne oljen er at den har en spesiell varmende effekt når du påfører den i hendene og på huden. Selv når du har tørket bort det overflødige av oljen, vil du kjenne det krible deilig i huden…  I tillegg inneholder produktene til Nuei ginsengrotekstrakt, et naturlig stimulerende middel med styrkende og afrodisiakum egenskaper!

Hvordan fungerer den? 

Ta en god mengde med massasjegél i hendene og gni hendene sammen. Smør gélen over ønsket område på kroppen og kjenn hvordan huden føles varm og pirrende. Om du blåser lett på huden der oljen er påført, vil du faktisk kjenne at den varmer enda mer! Hvor fantastisk er ikke det? Varmen kommer til å gi deg en enda mer intens og forsterkende stimulering! 

Nuei-produkter er basert på naturlige ingredienser, uten parabener, uten gluten eller sukker. De er utviklet uten noe dyreplageri og er 100 % veganske.

Spesifikasjoner: 

  • Flasken rommer 100 ml

Ingredienser: Glycerin, Aroma, Propylene Glycol, Aqua, Sodium Saccharin, Panax Ginseng Root Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, c.i. 17200, Limonene, Citral, Eugenol.

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: