Massasjeolje Nuei varmende kokosnøtt

Artikkelnr. 121313
229,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Materiale: Olje med smak
  • Duft/smak: Kokos

Ta intimmassasjen til nye høyder med denne minneverdige varmende massasjeoljen fra Nuei. Ta en sjenerøs mengde olje, påfør den jevnt og blås forsiktig over huden for å oppleve den intense og fortryllende effekten...

Varmende massasjeolje med kokosnøtt

Opplev en verden av lystbetonte smaker med den fortryllende massasjeoljen fra Nuei! Denne eksklusive oljen stimulerer dine sanser og skaper en varmende følelse når du smører det inn i huden. Nuei har valgt naturlige ingredienser kjent for deres oppkvikkende og afrodisiakum egenskaper. Dette gjør oljen til en unik kombinasjon av glede og velvære. Og det mest fantastiske av alt - den er trygg å bruke sammen med latex, kondomer og sexleketøy laget av alle materialer, inkludert silikon. Nå kan du utforske og nyte uten bekymringer! I tillegg til den uimotståelige effekten er Nuei-produktene stolt veganske og fri for parabener, gluten og sukker!

Hvordan fungerer den? 

Påfør en rikelig mengde massasjegel i hendene og gni dem sammen. Masser deretter geleen over det ønskede området på kroppen og opplev den varme og pirrende følelsen i huden. For en ekstra spennende opplevelse, blås lett på det påførte området, og du vil føle hvordan varmen intensiveres enda mer! Det er virkelig fantastisk, og varmen vil gi deg en enda mer intens og forsterkende stimulering!

Spesifikasjoner: 

  • Flasken rommer 100 ml
  • Smak: Kokosnøtt
  • Ingredienser: Glycerin, Aroma, Propylene Glycol, Aqua, Panax Ginseng Root Extract, Sodium Saccharine, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.
    .

Hvor mange stjerner vil du gi?