Luksus Vibratorrens spray

Artikkelnr. 118898
129,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

  • Merke: Luksus
  • Mengde ml: 150

Luksus vibratorrens sprayes på dine sexleketøy og fjerner bakterier raskt og enkelt, slik at du kan nyte dem gang på gang!

Vibratorrens i sprayform

Kondomeriets egne Luksus-serie har fått et nytt tilskudd i kolleksjonen: Luksus vibratorrens spray. Den kan brukes på alle dine sexleketøy og gir dem pleien de trenger – slik at du kan nyte leketøyene igjen og igjen. Rensesprayen desinfiserer og fjerner bakterier raskt og enkelt før og etter bruk. En enkel vaskerutine, med noen få sprut av sprayen, er alt som trengs.

Slik bruker du den: Vask leketøyet med mild såpe og vann og tørk av overflødig vann med en lofri klut. Spray deretter et lag med vibratorrens over leketøyet. La det virke i tre minutter før du skyller det av. Så enkelt og greit!

Flasken rommer 150 ml.

Skyll av umiddelbart dersom sprayen kommer i kontakt med øynene. Oppbevares utilgjengelig for barn. Produktet skal oppbevares i romtemperatur, unngå direkte sollys.

Ingredienser: Vann, dodecylbenzenesulfonate, methylpentandiol, propylene glycol, PEG-200, parfyme. Inneholder ikke alkohol.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: