YESforLOV økologisk glidemiddel tang

Artikkelnr. 120879
249,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (12)

  • Materiale: Vannbasert
  • Merke: YESforLOV
  • Mengde ml: 100

Økologisk glidemiddel fra YESforLOV med tang! De naturlige og organiske ingrediensene fukter, pleier og gir god glid - uansett hva du skal bruke det til...

Økologisk glidemiddel

På jakt etter et rent glidemiddel? Dette glidemiddelet fra YESforLOV har alt du ser etter. Det er økologisk og vegansk og basert på naturlige og organiske ingredienser, og formulert helt uten glyserin. Glidemiddelet laget av håndplukket tang, som gir det en tykkere og mer naturlig konsistens enn mye annet vannbasert glidemiddel, i tillegg til en superglatt og silkeaktig glideeffekt. Tangen virker også ekstra fuktighetsgivende og beroligende på huden og vil ikke irritere slimhinnene i skjeden. Glidemiddelet har dessuten en pH-verdi som matcher pH-verdien i skjeden perfekt! Det betyr at det er et supergodt glidemiddel også for deg med sensitiv hud. Det er gynekologisk testet, så her kan du være trygg på at du får et glidemiddel av høy kvalitet. Glidemiddelet er vannbasert, og har ingen farge, lukt eller smak. Det kan brukes til alt du måtte ønske... sex med en partner, med et sexleketøy og med kondomer. Slipp fantasien løs, smør i vei og nyt! 

Obs: Rens umiddelbart ved kontakt med øyne. Avslutt bruken om du opplever irritasjon. Må ristes før bruk.

Miljøvennlig emballasje

Ikke bare er glidemiddelet laget så naturlig som mulig. Både tuben og emballasjen er laget med miljøet i tankene!  Plasttuben er laget av resirkulerbar plast og av 40 sukkerrør (naturlig polyeten). Den ytre emballasjen er laget med Kraftpapir fra PEFC-miljøkjeden og trykt med vegetabilske blekk.

Tuben rommer 100 ml. 

Ingredienser: Aqua (Water), Carrageenan, Citric Acid, Ascophyllum Nodosum Extract, Palmaria Palmata Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol. Basert på naturlige* (99,3 %) og organiske* (66,6 %) ingredienser.

Hvor mange stjerner vil du gi?