Vannbasert glidemiddel Wicked 70 ml

Artikkelnr. 120121
169,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Materiale: Vannbasert
  • Merke: Wicked Sensual Care
  • Mengde ml: 70

Et pH-balansert glidemiddel som gir glatt, langvarig og god glid! Det vannbaserte glidemiddelet kan brukes under sex, med sexleketøy og kondom.

Naturlig og pH-balansert glidemiddel

Simply Aqua er et pH-balansert og vannbasert glidemiddel fra Wicked! Det vannbaserte glidemiddelet gir glatt, langvarig og god glid som ikke klisser. Glidemiddelet er naturlig, rent og inneholder verken glyserin,propylenglykol eller parabener og er helt vegansk! Glidemiddelet inneholder olivenbladekstrakt som gir huden god fuktighet. Det vannbaserte glidemiddelet er superallsidig. Det kan brukes til alle typer sex, med bruk av sexleketøy og kondomer. Glidet smaker litt søtlig og kan også brukes til oralsex. Det inneholder Stevia og kan brukes av diabetikere. Glidemiddelet vaskes lett bort med mild såpe og vann. Glidemiddelet kommer på en praktisk pumpeflaske som rommer 70 ml.

Ingredienser: Vann, propandiol (mais), cellulosegummi (bomullsfrø), hydroksyetylcellulose (trebark), dinatrium EDTA, olea Europaea (oliven) bladekstrakt, Stevia Rebaudiana (stevia) blad- / stammeekstrakt, sitronsyre, natriumbenzoat, kaliumsorbat.

Hvor mange stjerner vil du gi?