Vaginal fuktighetsgel YES Øko

Artikkelnr. 119058
229,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Materiale: Vannbasert
  • Merke: YES
  • Mengde ml: 100
  • Duft/smak: Nøytral

Tørr skjede? Med denne vaginale fuktighetsgélen fra YES er hjelpen kun en berøring unna!

Fuktighetsgel og glidemiddel mot vaginal tørrhet

Det kan være mange grunner til at kvinner opplever tørrhet i skjeden. Denne økologiske og prisvinnende vaginale fuktighetsgélen lindrer raskt ved tørrhet, irritasjon og ubehag i skjeden. Den har langvarig effekt og kan også brukes som glidemiddel under samleie, med kondomer og sexleketøy. Yes!

Den gjennoppbygger og gir langvarig fukt i skjeden – slik at du skal kunne nyte de intime øyeblikkene lenger. Faktisk vedvarer effekten i opptil 3 dager etter påføring!

Allergivennlig, naturlig og pleiende

Fuktighetsgelen er pH-balansert, allergivennlig og inneholder kun naturlige og milde ingredienser som virker skånsomme og pleiende for slimhinner og sensitiv hud. Det er er verdens første og eneste sertifisert økologiske vaginale fuktighetsgiver. Psst. Den er også vegansk!

Fuktighetsgelen er luktfri og fargeløs. Den er behagelig å påføre og klisser ikke og kommer i en tube som rommer 100 ml.

Ingredienser: Aqua (water), Linum usitatissimum (Flax) Seed extract*, Aloe barbadensis leaf juice powder (Aloe vera)*, Ceratonia siliqua (Locust Bean Gum)*, Cyamopsis tetragonolobus (Guar Gum)*, Sodium chloride, Xanthan gum, Potassium sorbate, Citric acid, Phenoxyethanol (*Organisk dyrkede ingredienser)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: