Pjur Woman glidemiddel 3pk gavesett

Artikkelnr. 120753
249,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Merke: Pjur

Gavesett med 3 bestselgende glidemidler fra verdenskjente Pjur! Den perfekte gaven for enhver anledning...

Gavesett med glidemiddel

Pjur WOMAN gavesett gir deg en rekke forskjellige måter å forbedre sexlivet ditt på; fordi det rette glidemiddelet gjør underverker for sengekosen!  Leter du etter et glidemiddel som gir langvarig smøring? Et glidemiddel som kan brukes med sexleketøyene dine? Eller et naturlig glidemiddel som ikke inneholder noen tilsetningsstoffer og som er utviklet spesielt for sensitiv hud? Da er dette gavesettet med 3 bestselgende glidemidler fra Pjur perfekt for deg! Pjur WOMAN gavesett inneholder 3 små tuber med glidemiddel, i reisevennlig størrelse, som kommer i en eksklusiv og lekker innpakning. Alle glidemidlene er av ypperste kvalitet, kan brukes med latekskondomer og tubene rommer 30 ml. Skjem bort deg selv og partneren din med dette lekre gavesettet, og øk nytelsen under sex, med sexleketøy og under avslappende massasjer!

Pjur Woman silikonbasert glidemiddel 

Glidemiddelet Pjur Woman er silikonbasert, gir ekstremt langvarig glid og etterlater huden silkemyk. Glidemiddelet kan brukes over hele kroppen, til massasje, under samleie, sammen med alle typer kondomer og med  sexleketøy som ikke er laget av/inneholder silikon. Glidemiddelet inneholder ingen parfymer eller konserveringsmidler og er også egnet for avslappende eller erotisk massasje. Én dråpe er nok for å gi deg den pirrende og deilige glattheten du ønsker.

Ingredienser: Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol.

Pjur Woman Nude vannbasert glidemiddel

Pjur Woman Nude er et naturlig og vannbasert glidemiddel som passer til alt! Glidemiddelet er fritt for glyserin, konserveringsmidler og parabener, og er utviklet spesielt for sensitiv hud. Glidemiddelet kan brukes under samleie, analsex, oralsex og sammen med alle typer kondomer og sexleketøy. 

Ingredienser: Aqua (vann), propylenglykol, etoksydiglykol, hydroksypropylguar hydroksypropyltrimoniumklorid, hydroksyetylcellulose, natriumsakkarin, sitronsyre.

Pjur Woman vannbasert glidemiddel med Aloe Vera

Pjur Woman Aloe er et vannbasert glidemiddel med fuktighetsgivende og beroligende Aloe Vera, for en silkemyk og behagelig glid med en partner eller et sexleketøy. Aloe vera fukter og forberdrer smøringen. Glidemiddelet er skreddersydd for den naturlige pH-balansen i underlivet, fri for parabener og parafiner og kompatibel med alle sexleketøy.

Ingredienser: Aqua (vann), glyserin, xantangummi, benzylalkohol, natriumbenzoat, sitronsyre, kaliumsorbat, Aloe Barbadensis bladjuicepulver.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: