Glidemiddel jordbær Wicked 120 ml

Artikkelnr. 120125
179,-

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

  • Materiale: Vannbasert
  • Merke: Wicked Sensual Care
  • Mengde ml: 120
  • Duft/smak: Jordbær

Glidemiddel med smak av jordbær som også er pleiende og mildt for dine intime områder. Glidemiddelet vil tilfredsstille både søtsuget og dine seksuelle fantasier. Hvem vil du dele det med?

Glidemiddel med jordbærsmak

Wicked Aqua er et vannbasert glidemiddel på praktisk pumpeflaske, med en silkemyk tekstur som er langvarig og ikke klisser. Glidemiddelet har en fruktig og naturlig smak av jordbær, som er det perfekte tilskuddet til oralsexen. Kan også benyttes til samleie eller sammen med dine sexleketøy.

Beskyttende og pleiende glidemiddel

Glidemiddelet er mildt mot hud og slimhinner, og kan brukes av alle uavhengig av sensitivitet. I tillegg er glidemiddelet beriket med naturlig olivenbladekstrakt, for ekstra pleie og beskyttelse for dine intime områder. Glidemiddelet er vegansk, det er ikke tilsatt sukker, men benyttet Stevia som søtningsmiddel.

Glidemiddelet vasket enkelt vekk med vann. Kan brukes med alle typer sexleketøy og kondomer. Glidemiddelet er fri for parabener.

Ingredienser: Water, Glycerin, Cellulose Gum, Stevia Rebaudiana Extract, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Hydroxyethylcellulose, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Flavor

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: