Glidemiddel JO hybrid kjølende 120 ml

Artikkelnr. 119945
279,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (19)

  • Materiale: Hybrid
  • Merke: System JO
  • Mengde ml: 120

Et kjølende glidemiddel fra JO som er laget på en blanding av vann og naturlig kokosolje. Dufter, smaker og kjøler!

Kjølende glidemiddel med kokosolje

System JO har laget et hybrid glidemiddel med kokosolje. Glidemiddelet er laget på en blanding av vann og naturlig kokosolje, og har derfor en herlig smak og duft av kokos! Med andre ord; et glidemiddel som er perfekt til oralsex. Glidemiddelet har en kremet og myk konsistens og er et glidemiddel som ikke tørker for ut. Det klisser ikke, og drypper heller ikke. Glidemiddelet har en kjølende effekt takket være den aktive ingrediensen Menthyl Lactate. Dette gir en rask kjølende og pirrende følelse på både hans og hennes mest intime soner. Glidemiddelet egner seg spesielt godt til bruk vaginalt og kan brukes av veganere. Det er fordi sammensetningen av vann og kokosolje ikke vil forstyrre skjedevevet eller PH-balansen i underlivet.

Glidemiddelet kan brukes med alle typer sexleketøy, men kan ikke brukes med latekskondomer. Glidemiddelet er helt fritt for både parabener, glyserin og silikon, og tuben rommer 120 ml.

Ingredienser: Water (Aqua), Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Flavor (Aroma), Phenoxyethanol, Polyacrylate-13, Cellulose Gum, Raphanus Sativus (Radish) Seed Extract, Polyisobutene, Polysorbate 20, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract, Ethyl Menthane Carboxamide, Methyl Diisopropyl Propionamide, Beeswax, Glyceryl Stearate, Menthyl Lactate, PEG-100 Stearate, Stearamidopropyl Dimethylamine Lactate, PEG-45M, Caprylyl Glycol, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Polyquaternium-67.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: