Glidemiddel JO Ananas 30 ml

Artikkelnr. 118119
99,-

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

  • Merke: System JO
  • Mengde ml: 30

Et vannbasert glidemiddel med en eksotisk smak av ananas, som vekker lysten på partneren din. En sukkerfri nytelse som tar deg til himmels på 1-2-3.

“Pineapple express”

JO HT0 med ananas-smak, er et vannbasert glidemiddel som gjør forspillet til rene festen, med eksotisk smak, for de som ønsker å sende partneren sin til himmels i et lynraskt tempo. Har du først smakt, ønsker du ikke å gi deg... Glidemiddelet er sukkerfritt og vegansk, så her er det bare å ta for seg.

Kommer i en liten og praktisk tube på 30 ml, så du kan ta den med deg på en hemmelig strand, eller kanskje på ferie til et mer tropisk strøk? Passer også utmerket til samleie og ved bruk av sexleketøy, da den gir en silkemyk og herlig glid.

Rene ingredienser

Formulert med en ren plantebasert glyserin, er den trygg å innta. Naturlige smaksekstrakter får fart på nytelsen og vekker appetitten for partneren din. Vaskes enkelt bort med vann og etterlater ikke kliss. Ønsker du å lage din egen smakskombinasjon, kan du pirre smaksløkene, ved å kombinere ananas med noen av de andre smakene i serien.

Hva med å lage en drink ut av dette glidemiddelet? Sjekk oppskriften her! 

Innholdsfortegnelse:

Glycerin, Water (Aqua), Flavor (Aroma), Cellulose Gum, Methylparaben, Propylparabe

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: