Glidemiddel fersken Wicked 60 ml

Artikkelnr. 120127
129,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (11)

  • Materiale: Vannbasert
  • Merke: Wicked Sensual Care
  • Mengde ml: 60
  • Duft/smak: Fersken

Vegansk glidemiddel med forførende smak av søt fersken, som er pleiende og mildt mot dine intime områder. Med dette glidemiddelet kan du og din partner nyte en pirrende dessert hver eneste dag!

Glidemiddel med smak av fersken

Wicked Aqua er et vannbasert glidemiddel med en silkemyk og glatt tekstur som er langvarig og ikke klisser. Glidemiddelet er ikke tilsatt sukker, men benytter Stevia som søtningsmiddel, og smaker herlig av fersken. Glidemiddelet er det perfekte tilbehøret til oralsex, men passer samtidig like fint til samleie eller sammen med dine sexleketøy. Det kan også brukes med kondomer og vaskes enkelt bort med vann.

Glidemiddel for sensitiv hud

Det veganske glidemiddelet er parabenfritt og mildt mot hud og slimhinner, og kan brukes av alle uavhengig av sensitivitet. I tillegg er glidemiddelet beriket med naturlig olivenbladekstrakt, for ekstra pleie og beskyttelse for dine intime områder. Glidemiddelet kommer på en praktisk pumpeflaske som rommer 120 ml.

Ingredienser: Water, Glycerin, Cellulose Gum, Stevia Rebaudiana Extract, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Hydroxyethylcellulose, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Flavor

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: