Glidemiddel Anal Relax Happy Diva 50 ml

Artikkelnr. 119154
149,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (17)

  • Materiale: Vannbasert
  • Merke: Happy Diva
  • Mengde ml: 50

Dette vannbaserte analglidet fra Happy Diva har en lett avslappende effekt. Perfekt å bruke under forspillet før analsex!

Analglid med avslappende effekt 50 ml

Happy Diva Anal Relax er et vannbasert glidemiddel, spesielt beregnet for anallek – enten med partner eller med leketøy. Glidet inneholder blant annet peppermynteolje og Avena Sativa ekstrakt (grønn havre), som er med å gi en avslappende og beroligende effekt. Glidets egenskaper vil hjelpe hjelpe ringmusklene i anus med å slappe av, hvilket er en stor fordel under analsex.

I anus produserer vi heller ingen naturlig fuktighet, så å tilføre glid er alfa og omega. Dette vannbaserte glidemiddelet er litt tykkere enn et vanlig vannbasert glidemiddel, men sørg fremdeles for å smøre tykt på, og gjenta så mye som det er nødvendig for at analleken skal bli så deilig som mulig. Glidet smøres på og rundt anus og kan også trygt brukes med kondom. Glidet lukter og smaker som mynte, men merk at det kan ha en nummende effekt på tungen.

Merk: Alle Happy Diva-glidemidler er dermatologisk og klinisk testet, men test alltid glidemiddelet før regelmessig bruk. Påfør litt glidemiddel på for eksempel innsiden av underarmen. Ved irritasjon eller en allergisk reaksjon, må du avslutte bruken.

Ingredienser: Aqua, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Laureth-9, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Alcohol, Aminomethyl Propanol, Avena Sativa Kernel Extract, Carbomer, Glycerin, Humulus Lupulus Cone Extract, Limonene, Mentha Piperita Oil, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: