Glidemiddel anal Just Glide 500 ml

Artikkelnr. 120133
5 omtaler
229,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (5)

  • Materiale: Vannbasert
  • Merke: Just Glide
  • Mengde ml: 500

Glidemiddel til analsex på stor pumpeflaske! Dette vannbaserte glidemiddelet er spesielt godt egnet for det følsomme området i anus.

Glidemiddel til analsex

Glidemiddel er superviktig å bruke under analsex, uansett om det er en finger, et sexleketøy eller en penis som skal inn der bak. Det er minst like viktig å bruke riktig glidemiddel og mye glidemiddel! Du skal med andre ord ikke være redd for å smøre tykt på – og med denne store pumpeflasken vil du ikke gå tom for glidemiddel med det første. Flasken rommer 500 ml! Dette vannbaserte glidemiddelet er spesielt godt egnet for det følsomme analområdet og gir god glid. Glidemiddelet har en formel som er basert på 7 forskjellige planter med ulike egenskaper, og det er 100 % vegansk. Glidemiddelet kan brukes med alle typer sexleketøy og med latekskondomer. Det smaker og lukter ingenting og kan enkelt vaskes bort med vann. 

Ingredienser: Aqua, Alcohol Denat, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Panthenol, Sodium Lactate, Glycerin, Citric Acid, Citrus Auramtium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Myristica Fragrans (Nutmeg) Kernel Extract, Citrus Reticulata (Tangerine) Fruit Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary Leaf Extract.

Dette sier andre kunder (5)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: