Fun menskopp str A

Artikkelnr. 120154
229,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Farge: Turkis
  • Materiale: Silikon
  • Lengde cm: 5,3
  • Diameter cm: 4
  • Merke: Fun Factory

En menskopp er en liten og myk silikonkopp som plasseres nederst i skjeden for å samle opp blod og utflod under mensen. En menskopp er økonomisk, miljøvennlig og bra for underlivet!

Menskopp for lettere blødning

Menskoppen fra Fun Factory er en liten kopp laget i medisinsk silikon. Menskoppen er formbar og brukes nesten på samme måte som en tampong. Menskoppen er designet for å samle opp blod nederst i skjeden og gir deg bekyttelse i opptil 12 timer, avhengig av mengden. Denne menskoppen fra Fun Factory kommer i den minste størrelsen. Den er 5,3 centimeter lang, måler 4 centimeter i diameter og 12,5 cm i omkrets. Menskoppen passer for lettere blødning, og kvinner yngre enn 30 år. Hvis den settes inn riktig, kjenner du ikke menskoppen i det hele tatt og den kan heller ikke sees fra utsiden. Du kan bedrive alle typer idrett med menskopp, og også sove helt trygt med den. Det anbefales ikke å bruke menskopp under samleie. 

Hvordan bruke menskopp?

Ta på litt vannbasert glidemiddel før du setter den på plass. Brett menskoppen sammen slik at den blir flat. Da er den lettere å føre inn og ut i skjeden. Menskoppen har en smal og fast tupp som gjør justeringen enklere. I midten er silikonet mykere og tynnere, slik at menskoppen følger kroppens form, for maksimal komfort.

Tips: Er du usikker på hvilken størrelse du trenger, har vi et sett med menskopper fra Fun Factory med én menskopp i størrelse A og én menskopp i størrelse B!

Les alt om menskoppen her.

Hvordan vaske menskopp?

Med en menskopp kan du si farvel til store mensentruser, klamme bind og tampongtråder som finner veien ut av undertøyet, samtidig som du sparer penger og miljøet! Med kun én menskopp dekker du nemlig behovet ditt for de røde ukene de neste årene. Faktisk kan menskoppen holde i 5-10 år ved riktig vedlikehold. Menskoppen er lett å rengjøre. Bare ta den ut, tøm den og vask med varmt vann og mild såpe. Ta deretter på et tynt lag vibratorrens for fjerning av alle bakterier. Det følger med en lekker veske av antibakterielt materiale for trygg og hygienisk oppbevaring av menskoppen.

Spesifikasjoner

  • Materiale: Silikon
  • Størrelse: 5,3 cm lang, 12,5 cm omkrets, 4 cm diameter
  • Rommer ca. 20 ml
  • Vanntett: Ja
  • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glidemiddel

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: