Tango pirrende klitorispakke

Artikkelnr. 120194
629,- før 877,00

HETT

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Denne pakken inneholder en fantastisk klitorisvibrator, en lekker analplugg og et deilig glidemiddel. Bruk dem samtidig for å oppleve sterkere orgasmer enn noen gang!

Denne pakken inneholder: 

Tango Milonguita klitorisvibrator

Klitorisvibratoren Milonguita fra Tango er et skikkelig allsidig sexleketøy. Ikke bare er klitorisvibratoren fantastisk å bruke alene for å stimulere klitoris, men den er også super å bruke sammen med en partner under både forspill og samleie. Den kompakte og flate formen får nemlig enkelt plass mellom to kropper... Den kan også tas med i dusjen for en våtere affære. Du kan velge selv om du vil bruke hele overflaten på klitorisvibratoren til å dekke et større område, eller om du vil bruke tuppen for å gjøre stimuleringen mer intens! Klitorisvibratoren har 10 deilige vibrasjonsprogrammer, og de intense og kilende vibrasjonene vil føre deg over målstreken igjen og igjen! Klitorisvibratoren lager dessuten sannsynligvis mindre lyd enn deg... 

Buttplug med hjerteformet diamant

Denne analpluggen i metall er fin for nybegynneren som ønsker å utforske analsex. Den er liten i størrelse og formet som en dråpe. Den avrundede tuppen gjør analpluggen enkel å føre inn, og det smale skaftet gjør at buttpluggen holder seg på plass. Buttpluggen har en stopper i bunnen, som gjør den helt trygg å bruke analt. Analpluggen Corazon (som betyr hjerte på norsk) har fått sitt navn på grunn av stopperen, som nettopp er formet som et hjerte. Hjertet er i tillegg utsmykket med en lekker og farget diamant, så her kan du ha et glitrende show for partneren. Denne analpluggen er også perfekt for temperaturlek da metallet både kan kjøles ned og varmes opp før bruk, ved å legge buttpluggen i enten kaldt eller varmt vann før bruk. De to ulike temperaturene vil hver for seg gi deg en deilig og helt annerledes følelse. Buttpluggen kan brukes med alle typer glidemiddel.

Luksus Aloe Vera glidemiddel 100 ml

Luksus Aloe Vera er et vannbasert glidemiddel som gir huden en ekstra fuktighet med aloe vera-ekstrakt. Den er perfekt om du ønsker et glidemiddel som gir god glid og ikke setter flekker på lakenet, men samtidig har det lille ekstra. Ettersom glidemiddelet tørker av seg selv, slipper man å stå å vaske det bort etterpå. Kan fint brukes av gravide eller med kondom. Null bekymringer, bare ren nytelse! Flasken rommer 100 ml. 

Ingredienser: Aqua, Glycerine, Monopropyleneglycol Usp, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) leaf juice, Carboxymenthyl cellulose, Sodium Methylparaben, Sodium Ethylparaben, Sodium Propylparaben

Inspirasjon:

Hvor mange stjerner vil du gi?