Tango Corrida massasjepakke

Artikkelnr. 120939
879,- før 1197,00

HET MASSASJE

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Skap en uforglemmelig og erotisk kveld med Tango Corrida massasjepakke. Denne deilige pakken består av corrida massasjestav, kondomeriets orgasmekrem og glidemiddel fra Pjur!

Tango Corrida massasjepakke

Gi den ultimate massasjen med denne deilige pakken bestående av: 

Massasjestav og vibrator i én! 

La massasjestaven Corrida bli din nye dansepartner i en erotisk tango for én... eller to! Massasjestaven gir deg to sexleketøy i ett! Holder du den én vei, har du en massasjestav som er perfekt til både å stimulere klitoris og å massere stive og såre muskler. Holder du den andre vei, har du en vibrator som kan brukes til innvendig stimulering. Den er også like fin å bruke på soverommet, som i dusjen. Så her får du et skikkelig allsidig sexleketøy. De to kraftige og oppladbare motorene, som sitter i hver sin ende av sexleketøyet, kan styres hver for seg eller samtidig! De har begge 10 vibrasjonsprogrammer hver, så her er det mange vibrasjonskombinasjoner å velge mellom. For å skru på massasjestaven holder du inne av-og-på-knappen. Deretter bruker du den øverste knappen til å klikke deg gjennom 10 deilige vibrasjonsprogrammer. Hvis du vil skru på vibratordelen, kontrolleres denne fra av-og-på-knappen. Du kan enkelt skru de ulike delene av ved å holde knappen inne i noen sekunder.

Orgasmekrem for økt følsomhet

Kondomeriets orgasmekrem inneholder L-Arginin, en aminosyre som gjør at blodårene rettes ut og mer oksygen kommer til. På denne måten blir du mer følsom for berøring, slik at orgasmen kan komme lettere og mer intenst.  Masser en liten ert av orgasmekremen på klitoris og området rundt, og la den få virke en liten stund. Deretter stimuler som du selv ønsker, eller med partner. Smør ikke på for mye, da dette kan virke nummende på området. Prøv deg heller frem med mengden. Vi er alle forskjellige, og trenger litt ulik mengde med krem.

Når orgasmekremen starter å virke vil du se at huden får en rødlig nyanse, og kjenne at det prikker, varmer, og kribler. Det er blodet som strømmer til området og gir økt følsomhet. L-Arginin vil også forbedre blodsirkulasjonen i penis. Smør på penishodet og skaftet, og kjenn en kraftig og deilig ereksjon! Optimaliser orgasmen, og unn deg eller partneren din Kondomeriets orgasmekrem i dag!

Det er viktig å vite at en orgasmekrem dessverre ikke er et vidundermiddel dersom du sliter med å få orgasme. Den gjør at klimakset kommer raskere, er sterkere og varer lengre, men man må kjenne sin egen kropp før man kan oppnå orgasme. Flere kan også oppleve at effekten er mest optimal etter 3-4 gangers bruk.

INFO: Bør ikke brukes dersom du er gravid eller smittet med en kjønnssykdom.

Innholdsfortegnelse: 

Vann, Propylene glycol, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Hydroxyethylcellulose, L-Arginine, Methyl lactate, Methyl nicotinate, Sodium methylparaben, Sodium ethylparaben, Sodium prpoylparaben, Mentha piperita oil, Sitronsyre, Limonene.

Glidemiddel med Aloe Vera

Pjur er kjent for sine kvalitetsglidemiddel og sin bruk av milde og snille ingredienser, som gir superglid uten å irritere de sensitive slimhinnene. Her får du et produkt med riktig PH-balanse for underlivet og pleiende ingredienser.

Aloe Vera er beroligende på sår hud, helende og fuktighetsgivende. I tillegg er det med på å gi den deilige gliden som fører deg og partneren din enda nærmere hverandre. Innholder ikke parabener!

Ingredienser: Aqua(water), Glycerin, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder

Hvor mange stjerner vil du gi?