YESforLOV duftspreder med duftpåfyll

Artikkelnr. 119065
899,- før 1298,00

INKL. PÅFYLL

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (7)

Duftsprederen LOV'Space fyller rommet med deilig duft og skaper en sensuell atmosfære på soverommet. I denne pakken får du duft med på kjøpet!

Elegant duftspreder 

Diffuseren LOV’Space fra YESforLOV er enkel, eksklusiv og elegant! Den herlige duftsprederen bruker ultralydteknologi for å fukte luften. Den sprer kjølig damp i rommet og avgir en deilig duft. Duftsprederen utgjør i tillegg en lekker detalj i interiøret. Den har en liten lampe som avgir et behagelig, dempet lys og et lavt lydnivå. Sammen med den nydelige duften som følger med, skaper LOV'Space en behagelig atmosfære hjemme, spesielt godt egnet i rom opp til 50 m2.

Pirrende duft

Når du kjøper denne pakken, får du duften “titillating” (pirrende på norsk) med på kjøpet. Den er spesielt skapt for å forsterke dine lyster. Den har en varm og krydret duft av blant annet, kanel, lilje, vanilje og honning. Alt du behøver å gjøre er å åpne flasken, sette bomullspinnen inn i flasken og skru den på plass i duftsprederen. Husk å bytte eller vende bomullspinnen når duften begynner å falme. Flasken rommer 50 ml, hvilket er nok til omtrent 83 timers bruk på det laveste intesitetsnivået!

Ingredienser: Linalool, Coumarin, Eugenol, Alpha-iso-methylionone, D-Limonene, Citral.

Seks intensitetsnivåer 

Duftsprederen er enkel å bruke. Den har én knapp som skrur maskinen av og på, og som lar deg endre mellom seks intensitetsgrader. Holder du knappen inne i tre sekunder, kan du skru av og på nattlampen. Duftsprederen bruker 0,9 ml duft i timen på det laveste nivået. Da sprayer den ut duft i 1,5 sekunder hvert minutt. På den høyeste intensitetsgraden forbruker den 3,09 ml i timen og pumper ut duft hvert tiende sekund.

Oppladbar

Duftsprederen kan både være batteridrevet og strømdrevet, og den lades enkelt opp via den medfølgende USB-kabelen. Den har en ladetid på rundt 4 timer, og kan vare i opptil 8 timer på det tredje intensitetsnivået. De 6 lampene vil blinke når batteriet er flatt, og lyse opp når den er fulladet. Nattlyset kan ikke være på mens den lades. Duftsprederen skrus automatisk av etter tre timers bruk.

NB: Diffuseren bør ikke dekkes til. La den stå på en vertikal overflate, og slå apparatet av før påfyll eller rengjøring.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: