Womanizerpakke til henne og henne

Artikkelnr. 119896
1299,- før 1545,00

HUN & HENNE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Ønsker du en pirrende pakke til henne og henne med spennende sexleketøy og det perfekte tilbehøret? La deg forføre av disse hete kombinasjonene...

Mer Lyst Livlig vibrator burgunder

Den klassiske vibratoren Livlig fra Mer Lyst er elegant og kraftig på én og samme tid. Størrelsen på vibratoren gjør den fin til både innvendig og utvendig stimulering. Det silkeglatte silikonmaterialet vil føles herlig på innsiden, mens tuppen på vibratoren vil pirre klitoris til bristepunktet. Med 10 kraftige vibrasjonsmodus finner dere definitivt en favoritt! Vibratoren kan også lades opp og er 100 % vanntett. Det betyr at dere fint kan ta den med i dusjen eller badekaret for en dampende het stund. 

Womanizer Starlet 2 blå

I pakken finner dere også Womanizer Starlet 2! Det er den minste utgaven av alle Womanizer-modellene, men den er ikke mindre imponerende av den grunn. Legg den ovale hetten over klitoris og gjør dere klar for en helt ny opplevelse. Orgasmene som følger kan ikke beskrives som noe annet enn himmelsk! Ved hjelp av trykkbølger stimuleres nemlig alle 8000 nerveendene i klitoris på én og samme tid. Det unike orgasmeproduktet har fire intensitetsnivåer og den kompakte størrelsen gjør den utmerket å bruke sammen med en partner. Også denne er oppladbar og helt vanntett. Faktisk kan vannet bidra til å forsterke trykkbølgene!  

Et hett tips: Womanizer Starlet og Mer Lyst Livlig vibrator er helt perfekte å bruke samtidig! La vibratoren vibrere innvendig, mens Womanizer pulserer mot klitoris. Med denne kombinasjonen skal det godt gjøres å få kun én orgasme!

Glidemiddel Jo jordbær 30 ml

I pakken får dere med et deilig og vannbasert glidemiddel fra JO med smak av jordbær! Dette kan brukes med alle deres sexleketøy, og er helt perfekt å bruke under forspillet og/eller oralsex. Denne kan trygt inntas via kyss og slikk…

Mer Lyst Silkebånd   

Pakken inneholder også et silkebånd fra Mer Lyst som kan brukes i kombinasjon med deres sexleketøy. Det kan bindes rundt øynene og forsterke sansene slik at hver berøring enten med fingene eller et sexleketøy vil føles enda deiligere… Silkebåndet kan også brukes til soft bondage, ved å binde hender eller føtter. Her gjelder det bare å være lekne sammen!

Luksus vibratorrens spray 100 ml   

Luksus vibratorrens i sprayform er tilbehøret dere må ha! Rensesprayen kan brukes på alle sexleketøy og vil desinfisere og fjerne bakterier etter bruk. Etter sexleketøyene er vasket med intimsåpe og vann, sprayes det på et lag med vibratorrens. La det få lufttørke i tre minutter før det skylles av igjen. Så er sexleketøyene klare igjen når dere er det.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: