Womanizer Starlet blå vårpakke

Artikkelnr. 120073
699,- før 828,00

FAVORITT

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Den fantastiske klitorisstimulatoren Womanizer Starlet er perfekt for nybegynneren! I denne pakken får du glidemiddel gratis.

Womanizer Starlet 2 

Denne pakken er perfekt for deg som er nysgjerrig på den fantastiske orgasmefremkallendeteknologien til Womanizer og som aldri før har prøvd et sexleketøy med trykkbølger. Womanizer Starlet 2 er Womanizer sin minste og enkleste Womanizer, men den er ikke mindre imponerende av den grunn. Womanizer Starlet 2 kommer i en herlig blåfarge. Klitorisstimulatoren har de samme, deilige og orgasmefremkallende trykkbølgene som alle de andre Womanizer-modellene og 4 intensitetsnivåer å velge mellom. Knappene ligger lett til på oversiden av leketøyet, så den er superenkel å bruke. Den lille og kompakte størrelsen gjør at den ligger behagelig i hånden og at den fint får plass både mellom lårene og i veska. 

Hvordan fungerer trykkbølgene?

Womanizer bruker trykkbølger fremfor vibrasjoner for å stimulere klitoris. Den lille, hvite silikonhetten plasseres over klitoris og skaper et vakuum som skånsomt pulserer mot klitoris. Trykkbølgeteknologien stimulerer alle 8000 nerveender i klitoris på én og samme tid, uten å faktisk berøre klitoris. Veldig mange kvinner beskriver orgasmene de får med trykkbølgene som mer intense og helt annerledes enn med en vibrator. Det må nesten bare prøves! Womanizer Starlet er oppladbar via magnetiske ladepunkter og helt vanntett. Faktisk kan vannet bidra til å forsterke trykkbølgene og gjøre det enda mer intenst, så denne bør definitivt også prøves i badekaret. 

Luksus Naturlig glidemiddel 100 ml

Vi anbefaler alltid et vannbasert glidemiddel sammen med Womanizer da silikonhetten blir enklere å plassere over klitoris og det vil ikke oppstå friksjon mot hud og slimhinner når det er glatt og fuktig. Flere opplever at trykkbølgene kjennes enda bedre når det er vått. I pakken får du derfor med Luksus Naturlig glidemiddel, som er Kondomeriets eget glidemiddel. Glidemiddelet er vannbasert og kan derfor trygt brukes med din Womanizer, og andre sexleketøy du har i nattbordskuffen. Det vannbaserte glidemiddelet er helt naturlig og uten parabener og holder seg glatt lenge, uten å klebe. Det er lett kremet og passer fint for deg med sensitiv hud. 

Innholdsfortegnelse: Aqua, Glycerin, Cellulose gum, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Citric Acid.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: