Womanizer Premium vibratorpakke hvit

Artikkelnr. 119901
1999,- før 2476,00

LUKSUS-PAKKE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

I denne pakken får du kundefavoritten Womanizer Premium sammen med en minivibrator, orgasmekrem og en rensespray. Alt du trenger for intens nytelse og skikkelige orgasmer!

Womanizer Premium hvit

Womanizer Premium hvit er en absolutt bestselger. Har du ennå ikke skaffet deg én, bør du ta sjansen. Womanizer Premium sender orgasmefremkallende trykkbølger mot klitoris og gir deg orgasme uten å være i direkte berøring med klitoris av annet enn luft. Det forhindrer overstimulering, og mange kvinner opplever at det er lettere å komme igjen og igjen! Womanizer Premium har hele 12 intensitetsnivåer og passer like godt for de som er sensitive under trusekanten som for de som trenger mye krutt for å vippes over kanten! I tillegg har Womanizer Premium 3 autopilot-program, så her kan du virkelig få deg en deilig overraskelse… Det som er ekstra kult med Premium-modellen er touch-funksjonen, som gjør at sexleketøyet pauser automatisk når det registrerer hudkontakt. Orgasmefavoritten er også oppladbar og fullstendig vanntett. Ta den med i badekaret og kjenn hvordan vannet forsterker trykkbølgene og gjør hele opplevelsen enda mer intens!

Minivibrator g-punkt microscopic

Minivibratoren Microscopic er en liten vibrator som er perfekt for å utforske g-punktet. Vibratoren har en bøyd tupp som betyr at du enklere kan finne og treffe g-punktet. Den lille størrelsen gjør den også fin å bruke til å stimulere klitoris. Den har syv vibrasjonsmodus som sender herlige vibrasjoner dit du vil ha den, enten det er på klitoris, brystvorter eller andre følsomme punkter. Minivibratoren kan bruke alene, eller med en partner under forspill og samleie. Minivibratoren er også utmerket i kombinasjon med din nye Womanizer. Mens du lar klitoris få oppmerksomheten den fortjener av Womanizer, kan du bruke minivibratoren til å stimulere innvendig. Prøv dem sammen og se hva som skjer... Merk: Minivibratoren trenger ett AA-batteri. Medfølger ikke.

Kondomeriets orgasmekrem

I pakken får du også med Kondomeriets bestselgende orgasmekrem. Orgasmekremen inneholder virkestoffer som gjør deg mer følsom nedentil, noe som tillater orgasmene å komme raskere og kraftigere, og vare lenger! Masser en liten ert av orgasmekremen på klitoris og la orgasmegullet få virke. Etter et par minutter vil du kunne kjenne en varmende og pirrende følelse i underlivet. Denne vil definitivt gi mersmak og frykt ikke: Tuben rommer 50 ml, og kun et par dråper er nok hver gang, så her vil du ha muligheter for å få mange orgasmer…

Luksus vibratorrens spray 100 ml

Husk alltid å rengjøre dine sexleketøy etter bruk, slik at de er klare for nye orgasmeeventyr når du er det! For å gjøre det enkelt for deg, inneholder denne pakken Luksus vibratorrens i sprayform. En rensespray vil heller ikke kunne tette for de deilige trykkbølgene. Den antibakterielle rensesprayen vil desinfisere og fjerne bakterier og kan brukes på alle dine sexleketøy. Sexleketøyene rengjøres først med mild intimsåpe og vann, før de sprayes med vibratorrens. Etter sprayrensen har fått lufttørke i tre minutter, skylles sexleketøyet igjen. Så enkelt!

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: