Womanizer Premium sort vårpakke

Artikkelnr. 120075
1899,- før 2286,00

EKSKLUSIV

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Denne vårpakken lar deg få mer ut av Womanizer-opplevelsen! Inneholder den fantastiske Womanizer Premium, og et glidemiddel og en liten gave som du får med på kjøpet!

Womanizer Premium sort

I denne pakken finner du Womanizer Premium sort. Klitorisstimulatoren bruker trykkbølger, ikke vibrasjoner, og gir kontaktløs stimulering av klitoris. Silikonhetten på Womanizer Premium plasseres rundt klitoris og det oppstår et vakuum inne i hetta som vil pulsere deilig mot klitoris! Orgasmen beskrives av mange kvinner som helt annerledes og mer intens enn ved bruk av vibrasjoner, så dette må bare prøves! Womanizer Premium har et ergonomisk design og en slank form som gjør at den enklere får plass mellom to kropper, slik at den kan brukes under samleiet. Womanizer Premium har 12 intensitetsnivåer, så denne passer både for de som trenger skånsom og ekstra kraftig stimulering! Womanizer Premium har Smart Silence. Det er en spennende Touch-funksjon som gjør at sexleketøyet pauser automatisk når det ikke er i nærheten av huden. Trykkbølgene starter igjen så fort du plasserer silikonhetten over klitoris. Det betyr at produktet lager svært lite lyd og at det sparer strøm! Womanizer Premium har også en deilig autopilot-funksjon som varierer intensiteten for deg og pirrer deg til orgasme på en ny måte fra gang til gang!  Den er i tillegg både oppladbar og badetett! 

Luksus Naturlig glidemiddel 100 ml

Det er viktig å bruke riktig glidemiddel sammen med Womanizer. Det vil forhindre friksjon og gjøre at silikonhetten på Womanizer blir lettere å plassere over klitoris. I tillegg kan trykkbølgene føles enda bedre. I denne pakken får du derfor med det perfekte glidemiddelet, helt gratis! Kondomeriets Luksus Naturlig glidemiddel er vannbasert og helt naturlig og kan brukes med alle typer sexleketøy. Glidemiddelet kleber ikke og holder seg glatt lenge. Det har en lett kremet konsistens, er helt naturlig, inneholder ingen parabener og passer deg med sensitiv hud! 

Innholdsfortegnelse: Aqua, Glycerin, Cellulose gum, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Citric Acid.

Womanizer klitoriskit

I pakken får du også med Womanizer klitoriskit som en gratis gave! Der følger det med en stor stimuleringshette til Womanizer. Det betyr at du totalt har 3 silikonhetter i ulik størrelse, siden det allerede følger med 2 til Womanizer Premium. Ved å bytte mellom de 3 silikonhettene i ulik størrelse, vil du få muligheten til å utforske ulik intensitet. En mindre silikonhette vil gi mindre plass til trykkbølgene og øke intensiteten og vice versa. Jo større hetten er, desto lettere vil det også bli å justere posisjonen på sexleketøyet, uten å miste kontakten med trykkbølgene. Womanizer Cliterary kit inneholder også en lekker nøkkelring som er formet som en klitoris og et lite hefte om klitoris og den kvinnelige anatomien!

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: