Womanizer Premium bringebær vårpakke

Artikkelnr. 120078
1899,- før 2286,00

EKSKLUSIV

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Når du kjøper denne vårpakken med Womanizer Premium bringebær, får du Womanizer klitoriskit og Luksus Naturlig glidemiddel med på kjøpet!

Womanizer Premium bringebær

Pakken inneholder den fantastiske Womanizer Premium i en lekker bringebærfarge. Klitorisstimulatoren bruker trykkbølger til å stimulere klitoris uten direkte berøring. En liten silikonhette plasseres over klitoris og lager et vakuum som skånsomt pulserer mot klitoris og stimulerer alle 8000 nerveender samtidig! Det gjør det nærmest umulig å holde orgasmene tilbake. Om du ønsker deg ditt livs orgasmer, er det altså liten tvil om hvilket sexleketøy som bør bli det nye i nattbordskuffen... Womanizer Premium har hele 12 intensitetsnivåer, så her finner du noe uansett om du er liker skånsom eller kraftig stimulering! Den har flere deilige funksjoner, som blant annet autopiloten som gir deg en ny opplevelse fra gang til gang. Premium har også Smart Silence, en funksjon som gjør at trykkbølgene først aktiveres ved hudkontakt. Når den tas bort fra klitoris, vil trykkbølgene skrus av automatisk. Det betyr at sexleketøyet sparer strøm, er stillegående og diskré. I tillegg er den perfekt å bruke med en partner da den har en slank form som passer mellom to kropper... Klitorisstimulatoren kan også brukes i både dusj og badekar og er oppladbar. 

Luksus Naturlig glidemiddel 100 ml

I vårpakken får du Kondomeriets Luksus Naturlig glidemiddel med på kjøpet! Dette glidemiddelet kan brukes til alle dine sexleketøy og er spesielt fin til Womanizer. Glidemiddelet er vannbasert og lett kremet og vil ikke tette for de deilige trykkbølgene. Faktisk kan glidemiddelet gjør at trykkbølgene kjennes enda bedre. Glidemiddelet vil forhindre friksjon og gjøre at silikonhetten på Womanizer blir lettere å plassere over klitoris. Glidemiddelet er helt naturlig, inneholder ingen parabener og passer deg med sensitiv hud! Det kleber ikke og gir god glid som varer.

Innholdsfortegnelse: Aqua, Glycerin, Cellulose gum, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Citric Acid.

Gratis gave på kjøpet

I denne vårpakken får du Womanizer klitoriskit gratis! Gaven inneholder en leken klitorisformet nøkkelring og et lite hefte om klitoris. Men det aller beste er at du får en silikonhette i strl. L, som er større enn de to hettene som allerede følger med Womanizer Premium! Jo større hetten er, desto lettere blir det å justere posisjonene på sexleketøyet underveis, uten å miste kontakten med trykkbølgene! Ved å veksle mellom de tre silikonhettene kan du utforske ulik intensitet. Jo mindre hetten er, desto mer intenst opplevels trykkbølgene og vice versa! Hvilken hette blir din favoritt?

Hvor mange stjerner vil du gi?