Womanizer Premium 2 sort julepakke

Artikkelnr. 120347
1899,- før 2398,00

FÅ VIBRATOR

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Få bestselgeren Mer Lyst Livlig vibrator med på kjøpet av Womanizer Premium i denne fantastiske julepakken. Gir deg 2 sexleketøy for prisen av ett! Perfekt julegave til deg selv eller noen du er glad i!

Womanizer Premium 2 sort julepakke inneholder:

  • Womanizer Premium 2 sort
  • Mer Lyst Livlig vibrator rosa

Womanizer Premium 2 sort

Womanizer Premium 2 er enda bedre enn forgjengeren og den kraftigste av alle Womanizer-modellene. Den er perfekt for deg som er på jakt etter et skikkelig luksuriøst sexleketøy, med mange spennende funksjoner! Womanizer har en touch-funksjon som gjør at trykkbølgene pauser automatisk når sexleketøyet ikke er i kontakt med huden. Den vil altså kun starte når den registrerer hudkontakt. Denne funksjonen kommer du og kanskje også en partner definitivt til å sette pris på… For ja, Womanizer Premium 2 egner seg også til å bruke under samleie med en partner takket være det slanke designet.

Klitorisstimulatoren har en spennende autopilot-funksjon, som også er forbedret, hvor du blir servert kombinasjoner av ulike pulseringer og intensiteter, som gir dypere og mer tilfredstillende orgasmer. Du vet ikke hva som kommer. Bare at DU kommer... Og det kan vi faktisk garantere, takket være den verdenskjente trykkbølgeteknologien til Womanizer. Pleasure Air-teknologien vil ikke etterlate deg overstimulert på samme måte som vibrasjoner direkte mot klitoris kan gjøre. Silikonhetten på klitorisstimulatoren plasseres nemlig rundt klitoris, og selve klitorishodet mottar dermed ingen berøring av annet enn luft. Denne skånsomme, men likevel intenst deilige måten å stimulere klitoris på, kan gjøre det enklere å fortsette etter orgasme nummer en, og vips; så kommer orgasmene som perler på en snor. Mange opplever å få sine første multiorgasmer ved bruk av en Womanizer... Det må nesten bare prøves! 

Vil du lese mer om Womanizer Premium 2, kan du gjøre det her.

Mer Lyst Livlig vibrator rosa

Du får Mer Lyst Livlig vibrator på kjøpet i denne julepakken. Vibratoren er en skikkelig bestselger av særlig tre grunner. Det er en skikkelig kvalitetsvibrator som også er fin å se på, den har kraftige vibrasjoner, og den har en god størrelse! Størrelsen gjør den utmerket til å bruke både innvendig og på klitoris.

Vibrasjoner og trykkbølger, som Womanizer har, vil føles helt ulikt – så dette gir deg en gyllen mulighet til å eksperimentere og variere! Vibratoren er også fantastisk å bruke samtidig som Womanizer. Det anbefaler vi at du prøver! Kombinasjonen av kraftige vibrasjoner innvendig og trykkbølger mot klitoris har gitt mange kvinner uforglemmelige orgasmeopplevelser før deg… Mer Lyst Livlig vibrator har 10 vibrasjonsmodus å velge mellom, er dekket av mykt og deilig silikon og er oppladbar. Den tåler også en våtere affære…

Få flere spesifikasjoner om Mer Lyst Livlig vibrator her.

Hvor mange stjerner vil du gi?